Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Webáruház marketing

Webáruház marketing

SEO keresőoptimalizálás Instagram marketing Facebook marketing Influencer marketing Tartalommarketing Vendég cikkek

google shopping tippek
2021-08-26 Cikkek Csonka Nikoletta

7 Google Shopping hirdetési tipp a sikeres e-kereskedelemért

A Google Shopping a Google saját e-kereskedelmi platformja, amely lehetővé teszi a cégek számára, hogy közvetlenül a keresőtalálatok között jeleníthessék meg termékeiket az érdeklődő felhasználóknak.


webáruház seo
2021-06-24 Cikkek Csonka Nikoletta

Webáruház SEO – Így szerezz több vevőt webáruházadnak

Az elmúlt évek során futótűzként terjedt az online vásárlás trendje, amit a vírus okozta távolságtartás is csak fellendített. Ennek köszönhetően több kereskedő is a digitális közegbe költöztette üzletét, ami nagyobb versenyt, és minden eddiginél magasabb ügyfélszerzési költségeket eredményezett.


szezonális seo
2021-06-17 Cikkek Csonka Nikoletta

Szezonális SEO az e-kereskedelemben – Így optimalizáld webáruházadat

A legtöbb cég passzív marketingformaként tekint a SEO-ra, különösen, ha az email marketinggel, vagy fizetett hirdetésekkel hasonlítják össze. Ennek köszönhetően sokaknak eszébe sem jut a keresőoptimalizálásra is kiterjeszteniük szezonális kampányaikat. Pedig ha valami, akkor a SEO is lehet szezonális, és sokat segíthet egy webáruház közelgő kampányának felfuttatásában.


webáruház tippek
2021-05-20 Cikkek Csonka Nikoletta

A legjobb taktikák egy webáruház felfuttatásához

Egy üzletnek manapság az interneten is jelen kell lennie kínálatával, hiszen egyre több fogyasztó választja az online vásárlási lehetőségeket. Azonban az e-kereskedelemre általánosságban jellemző óriási verseny (a helyi és iparágankénti viszonyokról már nem is beszélve).


Google árcsökkenés
2021-03-18 Cikkek Csonka Nikoletta

A Google már az árcsökkenést is kijelzi a bővített találatokban

A Google frissítette a strukturált adatokkal kapcsolatos útmutatóját, amiben immáron az árcsökkentés feltüntetése is szerepel. A Google szerint az a bővített találatokban most már az árcsökkenés is megjelenhet


Google termékazonosítás
2021-03-11 Cikkek Csonka Nikoletta

Így azonosítsd termékeidet a Google számára

A Google nemrégiben adott ki egy hasznos kis útmutatót aminek segítségével a gyártók, viszonteladók és kiadók könnyebben megjelölhetik a megemlített termékeket, hogy a Google egyszerűbben azonosíthassa őket.2021-01-26 Cikkek Szatmári Szabina

Így változtatja meg a mesterséges intelligencia az e-kereskedelmet

Attól függően, hogy milyen területen foglalkozol vele, az e-kereskedelemre rettenetes verseny lehet jellemző, amiben sok kisebb cég képtelen érdemlegesen érvényesülni. Számukra jelenthet megoldást a gépi tanulással működő mesterséges intelligencia (MI), ami egészen új szintre emelheti egy online üzlet forgalmát, és az ügyfelek vásárlói élményét is. A mesterséges intelligencia gyökeresen megváltoztatja az online vásárlás menetét és jellegét, és ez nem afféle jóslat, hanem egy jelenleg zajló folyamat. Lássuk tehát, hogy miben nyilvánul meg mindez!


kapcsolat e-kereskedelmi ügyfeleiddel
2021-01-07 Cikkek Csonka Nikoletta

Hogyan építs ki szorosabb kapcsolatokat e-kereskedelmi ügyfeleiddel

Ha 2021-ben sikeres akarsz lenni az e-kereskedelemben, akkor tisztában kell lenned vele, hogy üzleted nem termékek vagy szolgáltatások értékesítéséről szól, hanem az emberekről. Az emberek pedig nem termékeket vagy szolgáltatásokat vásárolnak, hanem megoldásokat a problémáikra, vagy éppen eszközöket arra, hogy saját maguk legjobb verziójává válhassanak. Nem vágynak másra, csak arra, hogy egyszerűbbé tehessék hétköznapjaikat, hogy megszépíthessék életüket.


Milyen hosszú egy jó blogbejegyzés?
2020-12-08 Cikkek Csonka Nikoletta

Milyen hosszú egy jó blogbejegyzés?

Ha tartalommarketingről van szó, akkor a blogolás a rendszeres tartalomkészítés egyik legelterjedtebb formája. De vajon mi az ideális terjedelem egy blogbejegyzésnek, és hogyan állapíthatod meg ezt?1/3 > >>


15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!