Webáruház marketing

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Webáruház marketing

Webáruház marketing

SEO keresőoptimalizálás Instagram marketing Facebook marketing Influencer marketing Tartalommarketing Vendég cikkek

webáruház működése
2022-05-12 Cikkek Csonka Nikoletta

Hogy működik egy webáruház?

Az internet korában mindenkinek lehetősége van arra, hogy online környezetben értékesítsen. Legyen szó kézműves alkotásokról, vagy egy kisebb-nagyobb cég termékeiről, az online vásárlás manapság annyira elterjedt, hogy sokak számára az új normává vált.


első webshop eladás
2022-04-28 Cikkek Csonka Nikoletta

Így add el első termékedet webáruházadban

Ha épp most készült el online üzleted, akkor minden bizonnyal készen állsz az értékesítésre – a kérdés csak az, hogy mi legyen az első lépés…


webáruház ismétlődő tartalmak
2021-10-28 Cikkek Csonka Nikoletta

Mit mond a Google a webáruházak többszörösen előforduló tartalmairól?

A Google tolmácsaként ismert John Mueller ismét hasznos információkat osztott meg egy SEO Office Hours hangout beszélgetés során, amikor is arról beszélt, hogy miként kezeli a Google a webáruházak gyártótól átmásolt termékleírásait.


google shopping tippek
2021-08-26 Cikkek Csonka Nikoletta

7 Google Shopping hirdetési tipp a sikeres e-kereskedelemért

A Google Shopping a Google saját e-kereskedelmi platformja, amely lehetővé teszi a cégek számára, hogy közvetlenül a keresőtalálatok között jeleníthessék meg termékeiket az érdeklődő felhasználóknak.


webáruház seo
2021-06-24 Cikkek Csonka Nikoletta

Webáruház SEO – Így szerezz több vevőt webáruházadnak

Az elmúlt évek során futótűzként terjedt az online vásárlás trendje, amit a vírus okozta távolságtartás is csak fellendített. Ennek köszönhetően több kereskedő is a digitális közegbe költöztette üzletét, ami nagyobb versenyt, és minden eddiginél magasabb ügyfélszerzési költségeket eredményezett.


szezonális seo
2021-06-17 Cikkek Csonka Nikoletta

Szezonális SEO az e-kereskedelemben – Így optimalizáld webáruházadat

A legtöbb cég passzív marketingformaként tekint a SEO-ra, különösen, ha az email marketinggel, vagy fizetett hirdetésekkel hasonlítják össze. Ennek köszönhetően sokaknak eszébe sem jut a keresőoptimalizálásra is kiterjeszteniük szezonális kampányaikat. Pedig ha valami, akkor a SEO is lehet szezonális, és sokat segíthet egy webáruház közelgő kampányának felfuttatásában.


webáruház tippek
2021-05-20 Cikkek Csonka Nikoletta

A legjobb taktikák egy webáruház felfuttatásához

Egy üzletnek manapság az interneten is jelen kell lennie kínálatával, hiszen egyre több fogyasztó választja az online vásárlási lehetőségeket. Azonban az e-kereskedelemre általánosságban jellemző óriási verseny (a helyi és iparágankénti viszonyokról már nem is beszélve).


Google árcsökkenés
2021-03-18 Cikkek Csonka Nikoletta

A Google már az árcsökkenést is kijelzi a bővített találatokban

A Google frissítette a strukturált adatokkal kapcsolatos útmutatóját, amiben immáron az árcsökkentés feltüntetése is szerepel. A Google szerint az a bővített találatokban most már az árcsökkenés is megjelenhet


Google termékazonosítás
2021-03-11 Cikkek Csonka Nikoletta

Így azonosítsd termékeidet a Google számára

A Google nemrégiben adott ki egy hasznos kis útmutatót aminek segítségével a gyártók, viszonteladók és kiadók könnyebben megjelölhetik a megemlített termékeket, hogy a Google egyszerűbben azonosíthassa őket.1/3 > >>


15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!