Online marketing audit és online marketing stratégia készítés

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing audit és stratégia kialakítása

Ha arra kérsz, keresőoptimalizáljuk oldaladat, ne kérd, nem tesszük! Ha arra kérsz, vezessük közösségi média oldalaidat, ne kérd, nem tesszük! Nem azért, mert finnyásak vagyunk, hanem azért, mert komplex online marketing stratégia nélkül nem érdemes semmilyen tevékenységet folytatni. Ha arra kérsz, vizsgáljuk felül stratégiádat, vagy alkossuk meg tudásunk, kutatásaink, tapasztalataink szerint a legjobb online marketing stratégiát cégednek, ebben szívesen segítünk! Ezt csak akkor tudjuk azonban megtenni, ha tudjuk, mit csinálsz most, mit csináltak eddig marketingeseid cégednél. Ezt a folyamatot hívjuk online marketing auditnak!

 

Mi az az online marketing audit?

Marketing auditunk megmutatja mi működik, mi nem és azt is, hogy melyik a leghatékonyabb marketing stratégia számodra.Eredményességünk titka a kevesebb néha több elvén alapul. Cégre szabottan csak a hatékonyan működni tudó marketing eszközöket fogjuk stratégiádba beépíteni ezzel megalkotva számodra a leghatékonyabb online marketing mixet. 

 

 • Rendelkezel weboldallal, keresőmarketinget és közösségi média kommunikációt is használsz terméked, márkád, szolgáltatásod népszerűsítéséhez?
 • Vajon minden eszközt a megfelelő módon használsz?
 • Vajon alkalmas minden online marketing eszköz célcsoportod és céljaid eléréséhez?
 • Szeretnéd optimalizálni online marketing költségeidet?
 • Jól átgondolt, költséghatékony marketing stratégia mentén szeretnéd kihasználni az internetben rejlő lehetőségeket?

Tapasztalt külső tanácsadókként úgy gondoljuk reálisabban látjuk az alkalmazott eszközök erdeményességét és azok megtérülését is. Auditunk során nem a marketing büdzsédet akarjuk növelni, hanem átcsoportosításokkal a lehető legmagasabb megtérülést kívánjuk elérni. 

Online marketing auditunk során 

 • Megismerjük a cégedet
 • Megismerjük a célcsoportot, esetleg meghatározzuk azt,ha még nem tetted ezt meg
 • Elfogulatlan szakértő vizsgálatokat végzünk (weboldal elemzés, kommunikációs csatornák, cpc rendszerek)
 • Meghatározzuk azokat az eszközöket melyekkel hatékonyan érheted el üzeneteddel célcsoportodat
 • Kitaláljuk az az online marketing stratégiát, mely céljaid (célcsoportod) eléréséhez vezet


Onlien marketing audit és stratégia kailakításának részletei

 • Auditáló : Vezető marketing tanácsadóink
 • Alapja : Személyes találkozó , átadott információk, saját elemzések
 • Formátum : Papír alapú dokumentum, mely két részből áll
 • Elemzés 1 . : Alkalmazott online marketing eszközök elemzése. Részletes honlap, közösségi média kommunikáció, keresőmarketing eszközök hatékonyságának elemzése. 
 • Elemzés 2. : Az online marketing eszközöket, azok hatékonyságát és a céget megismerve kidolgozzuk az általunk leghatékonyabb online marketing stratégiát.
 • Prezentáció : A kidolgozott marketing stratégiát bemutatjuk, átadjuk a kész dokumentumot

 

 

Néhány szó az auditorokról

 

Máté Balázs

1998-óta foglalkozik online marketinggel. Több tucat nagyvállalat és kb 500 KKV marketing stratégiáján dolgozott. Doktoriját a SZIE Marketing intézetében írja, ahol az online marketing tantárgyat immáron 8 éve oktatja. Egyetemi és a cégen belül működő online marketing kutatócsoport vezetője, marketing tudását nem könyvekből szedte össze. 

 

Csonka Nikoletta

A webáruházak és a gasztronómiai marketing szakértője, a Marketing Professzorok Kft. társtulajdonosa. Árbevételek és konverziók megsokszorozásának mestere, több, mint 20 (közöttük sok nemzetközi) online marketing publikáció szerzője. 

 

 

Legújabb cikkeink

Naprakész, friss hírek az online marketing világából

Facebook utazási hirdetések

Így konvertálj többet a Facebook utazási hirdetéseivel

2020-02-28 Cikkek 4

A Facebook már rég óta fontos szerepet játszik az emberek utazási döntéseiben, hiszen az ismerősök által feltöltött, megosztott képek sokakat inspirálnak arra, hogy ők maguk is útra keljenek. A platform az utóbbi évek során egyre csak bővítette utazási funkcióit, és ez idő alatt természetesen a szállástulajdonosokra is gondoltak.  

Tovább

Instagram orvosoknak: Így posztolj hatékonyan

Így segíthet rengeteget az Instagram orvosi praxisodon

2020-02-27 Cikkek 9

Az egészségügy egy meglepően vizuális tudományág, tele látványos előtte/utána képekkel, érdekes MRI vagy röntgenfelvételekkel és egyéb nem éppen hétköznapi fotókkal, és habár ezek első sorban a páciensek kezelésének eszközei, valójában nagyszerű marketinganyagokként is felhasználhatod őket. Az emberek vizuális lények, így nem meglepő, hogy az olyan online közösségi platformok a legnépszerűbbek, amelyek teret adnak ennek a vizualitásnak. Az egyik legnépszerűbb ezek közül az Instagram, amit kifejezetten képek és rövid videók megosztására fejlesztettek ki. Népszerűségét mutatja, hogy több, mint egymilliárd felhasználóval rendelkezik, amelyek közül több, mint 500 millióan napi szinten is megnyitják az alkalmazást, hogy...

Tovább

Keresőoptimalizálás 2020-ban - Így csináld

2020 van - Hogyan hat ez a SEO-ra?

2020-02-27 Cikkek 4

Mire kellene fókuszálnod SEO szempontjából 2020-ban és milyen új fejlesztéseket kell észben tartanod annak érdekében, hogy kihozd a maximumot a keresőkből érkező forgalomból? Nézzük, hogyan alkalmazkodhatsz a legutóbbi frissítésekhez és milyen gyakorlati lépéseket tehetsz azért, hogy a lehető legjobb eredményt érd el!

Tovább


Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!