Személyes online marketing konzultáció. Teljeskörű, személyre szabott online marketing konzultáció: keresőoptimalizálás, SEO, kö

Online marketing konzultáció személyre szabva

Online marketing konzultáció személyre szabva

Hogyan tarthatsz lépést a folyamatos változásokkal és fejlődéssel? Hogyan növelheted weboldalad látogatottságát és a konverziók számát? Miért nem térül meg a fizetett hirdetésekbe fektetett összeg? Milyen eszközöket válassz, és azokat hogyan alkalmazd? Személyes konzultáció során minden kérdésedre választ adunk! 
 

Neked ajánljuk online marketing konzultációs lehetőségeinket…

 ha fontos számodra a személyesség, és te magad szeretnéd átadni a legfontosabb információkat cégedről vagy vállalkozásodról
 ha nem tudsz eligazodni az ismeretanyagok között, de rengeteg a kérdésed.
 ha nem világos számodra, hogy milyen irányba is kellene elindulnod az online marketing területein.
 ha számtalan eszközt kipróbáltál már, de azok mégsem hozták a várt eredményeket.
 ha elakadtál céged vagy vállalkozásod marketing kommunikációjában, és a jelenleginél többre vágysz.


Szeretnéd kérni segítségünket? Akkor kérj időpontot személyes online marketing tanácsadásra most:

Tanácsadást szeretnék!

Részletekre kiterjedő személyes online marketing konzultáció és tanácsadás

A személyes konzultáció alatt nem csupán kételyeidet oszlatjuk el és kérdéseidre válaszolunk, de személyre szabott tanácsokkal látunk el, hogy az online marketing eszközeit úgy alkalmazhasd, hogy azok valóban támogassanak céljaid elérésében. Segítünk eligazodni a legújabb trendek között, és rávilágítunk a kiaknázatlan lehetőségekre. Természetesen az eddigi törekvéseket is számba vesszük, és megvizsgáljuk, hogy azok miért nem hozták a célul kitűzött eredményeket. 

Hogyan is zajlik a személyes online marketing konzultáció és tanácsadás? 

Elősorban megismerjük céged alapjait, céljait és területét az elbeszélgetés során. Fontos, hogy felvázold vállalatod jelenlegi problémáit és megismertesd velünk milyen online marketing törekvéseid vannak és voltak az eddigiek során. Ezután átnézzük együtt az összes alapvető online marketing eszközt, amellyel dolgozol és cégedre szabottan segítünk feltárni a problémákat és lehetőségeidet. Tanácsadásunk alkalmával, külső szemmel olyan információkat biztosítunk neked, amelyeket beültethetsz vállalkozásod mindennapjaiba, ezzel biztosítva a fejlődést és növekedést. Ha szeretnéd fellendíteni konverzióid számát, - legyen az bármely terület – mi segítünk benne! 
 

Online marketing konzultációs lehetőségeink részletei

 Személyes konzultáció Máté Balázzsal, a Marketing Professzorok Kft. ügyvezető igazgatójával: 25 éve foglalkozik az online marketing különböző területeivel, és azok komplexitásával. Tapasztalatát egyetemi és egyéb kutatások mellett több mint 500 KKV, és több tucat nagyvállalat marketing kommunikációjának kialakítása során szerezte, amely tapasztalatokat ma is megosztja tréningjeink résztvevőivel, valamint oktatóként a Gödöllői Szent István Egyetem hallgatóival is. 
 
 Személyes konzultáció Csonka Nikolettával, a Marketing Professzorok Kft. társtulajdonosával, vezető online marketing tanácsadóval: A webáruházak, valamint a turizmus marketing szakértője, az árbevételek és konverziók megsokszorozásának mestere, több mint 20 online marketing publikáció szerzője. 

 Személyes konzultáció Szatmári Szabinával, a Marketing Professzorok Kft. társtulajdonosával, vezető online marketing tanácsadóval: Az egészségügyi marketing területének szakértője, több egészségügyi magánrendelő, praxis és fogászat pácienskörének fellendítője. 
 

Mennyibe kerül a személyes online marketing tanácsadás?


Személyes online marketing tanácsadásaink óradíj alapján kerülnek meghatározásra. Általánosságban elmondható, hogy egy alkalom esetén a tanácsadás 2 óra szokott lenni, de cégenként és a részletes átvilágítás miatt ez változhat. A személyes online marketing tanácsadás óradíj mértéke 30 000 Ft+ áfa. 
Továbbá személyes konzultációink során kiszállást biztosítunk a cég vagy vállalkozás telephelyére, ebben az esetben útiköltséget számítunk fel, amely 1000 Ft/km. 

 

Cégedre ráférne az ügyfélkör bővítése? Segítség kellene az online marketingedben lévő hibák kiküszöbölésére? Ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot most:

Személyes marketing tanácsadást szeretnék!

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok