Főállású munkatársat keresünk marketinges, marketing tanácsadói valamint marketing asszisztensi, továbbá újságírói pozícióba, ré

Marketingest keresünk - marketinges állásajánlat

Marketingest keresünk - marketinges állásajánlat

Milyen hülye megfogalmazás már ez, hogy marketingest keresünk… Kit kerestek igazából? Miért nem írjátok le pontosan? Mutatom...
 
Marketingest keresünk - marketinges állásajánlat Igazából azért, mert annyira gyors a fejlődés most nálunk, hogy több pozíció is nyitott. A COVID válság onlineá tette a világot, saját marketingünk is nagyon erős, annyira jó megoldásokat tudunk nyújtani ügyfeleinknek, hogy lemorzsolódás sincsen, amit tudunk kevesen tudják, szóval nyakig vagyunk munkával.  
 
  • Érdekel bennünket egy kezdő is, ha szeret tanulni, tudja, hol a helye, és szeretne gyorsan előre jutni. Nálunk olyan dolgokat szívhat magába, amit kevés helyen. Olyan ügyfelekkel dolgozhat, mint a Zsidai Csoport (Jamie Oliver éttermei, Spílerek, és sok más menő hely), a Hell Energy, a Gozsdu udvar vagy a Rösch Mode. De ügyfelünk számos menő fogorvos és magánorvosi rendelő is, valamint rengeteg szálloda. Az összes tanácsadónk, akik most átlagon felül keresnek nálunk, mind így kezdték. Szeretünk saját nevelésből dolgozni, de a tanoncnak el kell fogadnia, hogy sok vele a munka, és ezt meg kell becsülnie. 
  • Érdekel bennünket egy senior marketing tanácsadó is, aki profi a hirdetésekben, tudja, mi az a SEO, és jó a kommunikációs képessége, precíz és tud maga alatt embereket összefogni. Jól keres majd nálunk, de el kell fogadnia, hogy együtt nevet és sír a céggel. Nagyon ritkán sírunk, és akkor is rövid ideig. 
  • Érdekel bennünket egy jó írói vénával rendelkező újságíró is, hiszen rengeteg tartalmat kell legyártanunk. Itt sem baj, ha kezdő vagy, csak írj jól! 
 
22 éve vagyunk a piacon, stabilan, 500+ ügyféllel a hátunk mögött. Ha beírod a Google-be, hogy online marketing, az én blogom az első a nem fizetett hirdetések között, nem véletlenül. Havonta 80.000.-en olvassák, mert tudjuk, mitől döglik a légy. Vagyis mitől lesz sikeres valaki az online világban. 
 
Irodánkban jó a hangulat, de csak hetente 3-szor kell bejárni. Nyáron annyit sem. Vannak csapatépítők, képzések, és összetartás. Szeretni fogod a társaságot, aranyosak a fiúk-lányok (inkább lányok). 
 
Írj nekem egy levelet, ha szeretnél te is jól keresni, jó társaságban, sokat tanulni. Jelentkezz először is be ajánlatkérő formunkon, IDE KATTINTVA, küldök Neked e-mail címet! 
Máté Balázs
vezető tanácsadó
Tulajdonos
marketing Professzorok Kft. 

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok