Online marketing eredmények - esettanulmányok ügyfélkörünkből

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Esettanulmányok


kulcsszókutatás
2022-02-17 Cikkek Csonka Nikoletta

SEO kulcsszókutatás kezdőknek – II. rész: A kulcsszavak kiválasztása

Cikkünk előző részében a kulcsszókutatás alapjairól volt szó (érdemes először azt elolvasni, ha még nem tetted meg). Ha követted az előző rész lépéseit, akkor mostanra már van egy meglehetősen hosszú kulcsszólistád, tele remek, illetve kevésbé hasznos kifejezésekkel.


Közösségi média marketing asszisztensi állás
2021-09-28 Cikkek Máté Balázs

Közösségi média marketing asszisztensi állás

Ha az életed a közösségi média, a Tik-Tok, az Insta a Facebook vagy a YouTube, akkor ez a hirdetés Neked szól. Nem baj, ha hivatás-szerűen nem, vagy keveset foglalkoztál ezekkel az oldalakkal, elég, ha kreatív vagy, véredben van a közösségi média oldalak használata, hiszen mi mindenre megtanítunk. Több, mint 3 millió Facebook rajongót kezelünk 10+ éve, visszük ügyfeleink és saját újságaink Insta oldalait, készítünk jól célzott, összetett hirdetéseket, marketing stratégia alapján. Ismét több a munkánk, ismét bővülnünk kell, talán Veled!  


Google kapcsolódó tudósítások
2021-04-22 Cikkek Csonka Nikoletta

A Google a keresésekben is megjeleníti majd a kapcsolódó tudósításokat

A Google 2021 márciusában bejelentette, hogy a Google Hírekben található „Minden kapcsolódó tudósítás” funkció a Google Keresőben is megjelenik majd, hogy a felhasználók több nézőpontból is rálátást kapjanak a hírekre.


A kommunikáció hibája, hogy a magyarok elutasítják a védőoltást!
2020-12-21 Cikkek Máté Balázs

A kommunikáció hibáján bukhat el a COVID-19 koronavírus elleni...

Mi a Marketing Professzoroknál  gyakran végzünk ügyfeleink felkérésére kutatásokat, hiszen újságaink révén 3 millió embert érhetünk el egy-egy kérdőívvel. 15 éve foglalkozunk egészségügyi online marketinggel, így érdekelt bennünket, hogy a COVID-19 elleni oltás kommunikációja mennyire sikerült, mennyire elfogadott az oltás a magyar társadalomban. Az eredmény számunkra is megdöbbentő: a magyarok több, mint a fele nem oltatná be magát a koronavírus elleni vakcinával, mivel fél az esetleges mellékhatásoktól, ráadásul szerintük túl kevés idő állt rendelkezésre a védőoltás kifejlesztésére. De boncolgassuk tovább a 2020 december elején elvégzett kutatásunk eredményét!  


Hotelmarketing trendek
2019-11-27 Cikkek Czifra Zsófia

Szállodamarketing trendek 2020-ra

2019 lassan a végéhez ér, ezért ideje elkezdeni felkészülni egy újabb sikeres esztendőre. Ilyenkor egy szállodában számításba kell venni az elmúlt év teljesítményét, de oda kell figyelni a jövőre utaló jelekre is. Éppen ezért gyűjtöttük össze a legfontosabb szállodamarketing trendeket 2020-ra, amikre már most jobb, ha elkezdesz készülni!


UX trendek
2019-11-08 Cikkek Czifra Zsófia

4 felhasználói élmény (UX) trend, amikkel feldobhatod marketing stratégiádat

A UX (User Experience, azaz „felhasználói élmény”) optimalizálása a modern marketingesek egyik legfőbb feladata. A Forrester statisztikái szerint azok a webhelyek, amelyek kimagasló felhasználói élményt kínálnak, négyszer annyi érdeklődőt szereznek látogatóik közül, mint azok, amelyek nem foglalkoznak ezzel a szemponttal. Természetesen ahogy új szabványok és trendek ütik fel a fejüket úgy a marketingeseknek is igazodniuk kell ezekhez, hogy lépést tudjanak tartani versenytársaikkal, és a felhasználók elvárásaival. A következőkben négy izgalmas UX trendet sorolunk fel, amelyeken neked is érdemes lesz elgondolkodnod.  


SEO esettanulmány egy webáruházon keresztül
2019-09-05 Cikkek Csonka Nikoletta

|SEO Esettanulmány| Folyamatosan fejlődő eredmények 2 év távlatában: egy...

Ma a marketing tanácsadók piacán hatalmas verseny folyik. Szinte nincs olyan új ügyfelünk, aki ne dolgozott volna már legalább egy másik tanácsadóval, vagy tanácsadó céggel, és aki ne hallott volna már néhány „alapelvet” akár a keresőoptimalizálásról, akár a CPC hirdetésekről vagy a Facebook-ról. Hogy hogyan csináljuk mi, és mit érünk el vele? Nézzük a saját alapelveinket és azok hatékonyságát egy létező példán, ügyfelünk weboldalának fejlődésén keresztül.  


Egészségügyi online marketing - így kerülheted meg a policy-t kreatívan, legálisan!
2018-11-21 Cikkek Máté Beatrix

Egészségügyi online marketing – kreatívan

Több nagy gyógyszergyárnak is dolgoztunk a 2000-es években Aki már dolgozott az egészségügyi marketing területén multikkal, jól tudja, nagyon kötött policykkal találja magát szemben az ember fia/lánya. Miként lehet ezt leküzdeni, és mégis komplex online marketing stratégiát folytatni? Az alábbiakban saját megoldásainkat osztjuk meg.


Online marketing tanácsadás vége: ahol elérjük a kapacitás végét
2018-11-20 Cikkek

Az étterem, ahová már nem tudtunk több embert beengedni

Sok cég van, akikkel 6-7 éve együtt dolgozunk, de sokszor hagyunk is abba munkát. Több oka lehet ennek. Van, hogy felállunk, mert úgy érezzük, kiégtünk, ennyi volt, nincs motivációnk tovább csinálni. Nem mondom, van olyan is, amikor nem értjük meg egymást az ügyféllel, és jobbnak látjuk továbblépni. Sőt, olyan is volt sajnos, hogy az ügyfél elcsábította marketing tanácsadónkat, és alkalmazásban folytatta nála a munkát. Nyilván azt mondjátok, megérdemeljük, ha nem kötöttünk vele szerződést, mely megtiltja ezt. És igazatok is van, de hát az ember az egyik jó barátjával nem köt ilyen szerződéseket, bízik a gerincességében… Van, amikor hiába.1/2 > >>


15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!