Online marketing képzés: Közösségi média marketing,keresőoptimalizálás, PR tanácsadás, online marketing stratégia kialakítás.

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing képzések és tanfolyamok


Online marketing tanfolyamok kezdő szinttől a haladóig

Tananyagainkat úgy alakítottuk ki, hogy a kezdők és a haladók számára is olyan ismereteket nyújtsanak, amik nem csupán eligazodni, de lépést tartani is segítenek az online világ változásaival. A piacképes tudásanyag megszerzését követően sem engedjük el a kezed, kapcsolatban maradunk, hogy bármikor feltehesd kérdéseidet.  Abban azonban biztos lehetsz, hogy online marketing tanfolyamunk elvégzése után képes leszel a lehető leghatékonyabb módon alkalmazni az online marketing eszközeit. Legyen szó keresőoptimalizálásról, közösségi média marketingről, online marketing stratégiáról, vagy a fizetett hirdetések optimalizálásáról, a megszerzett tudás birtokában céged vagy vállalkozásod számára hatékony online marketing kommunikációt építhetsz ki, ami rövid és hosszú távon egyaránt hozzájárul a siker eléréséhez.

 

Online marketing tanfolyamok cégspecifikusan, kihelyezetten

Egyéni, cégspecifikus online marketing oktatást biztosítunk munkatársaid számára, megismertetjük őket az online marketing titkaival, segítünk kihozni a legtöbbet a rendelkezésetekre álló eszközökből, és rávilágítunk az esetleges hiányosságokra. Célunk az, hogy  valódi csapatként magabiztosan, a céghez vagy vállalkozáshoz tökéletesen illeszkedő online marketing rendszert kialakítva építsétek online jelenléteteket, és érjétek el célközönségeteket a lehető leghatékonyabb megoldásokkal.

 

Online marketing tanfolyam – Early bird kedvezmény

Early bird kedvezményünknek köszönhetően a lehető legjobb áron jelentkezhetsz online marketing tanfolyamainkra 3 hónappal a tréning előtt! Kezdd el még ma tudatosan tervezni céged vagy vállalkozásod jövőjét, hogy még idejében megkerülhesd a konkurenciát!

 

Early bird kedvezmény részletei:
3 hónappal a tréning megrendezése előtt: 10 000 Ft
2 hónappal a tréning megrendezése előtt: 14 500 Ft
1 hónappal a tréning megrendezése előtt: 19 000 Ft
 

 

 

Közösségi média marketing tanfolyam - Légy te is a social media felületek királya!

Közösségi média marketing tanfolyam - Social media az online marketing rendszerében

Ma már nem kérdés, hogy a Facebook egyike a legnagyobb és legköltséghatékonyabb marketing eszközöknek – feltéve, ha megfelelően használod. A lehetőségek kiaknázásához nem elég az elkóborolt kutyákról szóló megosztásokat olvasgatnod. Meg kell tanulnod hatékonyan alkalmazni ezt a csőre töltött fegyvert,...

Induló tanfolyamok

Jelenleg nem indul tanfolyam.

Online marketing tanfolyam - Online marketing stratégia tervezése tréning

Online marketing stratégia tervezése tréning

Egyetemi oktatásaink során is ezt tanítjuk, de itt az idő, hogy a vállalkozók is belássák: ha egy-egy marketing eszközre koncentrálsz, az nem elég! Stratégiában kell gondolkodnod! Hiába hiszel a Facebook erejében, ha nem fektetsz időt és energiát a tartalommarketingre, ha nem megfelelő a weboldalad, ha nem mérhetők az...

Induló tanfolyamok

Jelenleg nem indul tanfolyam.

Marketing Professzorok  | 
1


15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!