Online marketing hírek a legújabb változásokról, és tippek a legjobb szakértőktől

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokUtazási hajlandóság, turizmus a covid-19 után

Hogyan tovább Magyarország? Mutatjuk, hol üdül a magyar idén!

2020-06-02 Cikkek 3

450 ember véleményét vizsgálta a Marketing Professzorok egy internetes kutatásban, amiből kiderült, idén még akár rekord nagyságú bevétele is lehet a magyar turizmus bizonyos szereplőinek. A verseny azonban öldöklő lesz. 

Tovább

Közösségi média marketing webáruházaknak

Közösségi média marketing webáruházaknak: tippek és ötletek a hatékony...

2020-06-02 Cikkek 3

A közösségi média marketing webáruházaknak manapság a marketingstratégiák pótolhatatlan eszköze. A probléma az, hogy sokan még mindig és félvállról veszik a közösségi média marketinget, és konkrét célok és terv nélkül próbálnak kezdeni vele valamit… az alábbiakban segítünk, hogy profin kezelhesd webáruházad közösségi média marketingjét!

Tovább


Marketing tippek 2020

10 marketing és PR tipp 2020-ra, amikkel új szintre emelheted vállalkozásod

2020-05-29 Cikkek 4

Bármilyen piaci szegmensben is tevékenykedsz, egy dologban biztos vagyok: mindig jól jön néhány olyan technika, ami igazi lendületet ad online marketingednek és így eladásaidnak is. Ezek éppen ilyenek!  

Tovább


Hotel SEO

Hotel SEO: 2020 meghatározó hotel SEO útmutatója szállodaigazgatóknak és...

2020-05-28 Cikkek 4

Ha szállodaigazgatóként, vagy egy hotel marketingért felelős munkatársaként erre a cikkre tévedtél, az nem lehet véletlen. Valószínűleg tisztában vagy vele, milyen elengedhetetlen része is a hotel SEO egy szálloda online marketingjének. Tudod, milyen erős fegyver is az OTA-k közvetítői díjainak csökkentésében, a hétköznapi üres helyek feltöltésében, vagy még több rendezvényhelyszínre való ajánlatkérés bezsebelésében.  

Tovább


Marketing tippek plasztikai sebészeteknek 2020-ra

10 marketingtipp plasztikai sebészeknek 2020-ra

2020-05-28 Cikkek 9

Hogy praxisod sikeres lehessen, leendő pácienseidnek tudniuk kell róla, hogy új plasztikai sebész várja ügyfeleit a közelükben. Ehhez persze egy stabil plasztikai sebészeti marketingstratégiára lesz szükséged, ami mind az új páciensek bevonzására, mind a korábbi ügyfeleid visszacsalogatására kitér majd. Íme néhány tipp, amik kifejezetten ebben hivatottak segíteni!  

Tovább

Személyre szabás a marketingben

6 ok, amiért személyre szabásnak minden marketingstratégiában szerepelnie kell

2020-05-26 Cikkek 3

A személyre szabás egy elképesztően hatékony marketingeszköz lehet, ha az ember tudja, hogy hogyan alkalmazza helyesen. Nem egy új technológiáról van szó, hiszen a marketingesek már évtizedek óta gyakorolják marketingüzeneteik testre szabását, azonban ma, a digitális korban egészen új formákban jelenik meg és kínál lehetőségeket a márkák és kereskedők számára.

TovábbYouTube marketing tippek

6 dolog, ami nélkülözhetetlen a sikeres YouTube marketinghez

2020-05-22 Cikkek 4

A közösségi média mára mind a hétköznapi, mind pedig az üzleti élet szerves részévé vált. Számos cég képviselteti magát legalább egy (és gyakran több) közösségi platformon is, hogy ott érhessék el ügyfeleiket, ahol azok a legtöbb szabadidejüket töltik.

Tovább

Plasztikai sebészeti marketing: Így éld túl a koronavírus idejét

4 tipp, amikkel plasztikai praxisod túlélheti a koronavírust

2020-05-21 Cikkek 9

Plasztikai sebészként hogyan éld túl a koronavírus időszakát és hogyan állítsd helyre rendelőd forgalmát? Tippjeinkkel segítünk, hogy ismét fellendítsd forgalmad!

Tovább


Marketing rendezvényhelyszíneknek

Marketing rendezvényhelyszíneknek: mutatjuk a leghatékonyabb tippeket!

2020-05-19 Cikkek 3

Nem egyszerű a rendezvényhelyszínek marketingeseinek dolga, hiszen a vendégek figyelméért folytatott versenyben mindig újítaniuk kell, ha nem szeretnének lemaradni a mezőnytől. Ha te is ilyen helyzetben vagy és szeretnél minőségi forgalmat vonzani céged küszöbére, akkor a következő rendezvényhelyszín-marketingtippek neked szólnak!

Tovább1/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!