Online marketing hírek a legújabb változásokról, és tippek a legjobb szakértőktől

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokSzállodamarketing 2020

Szállodamarketing mobilon: Miért elengedhetetlen, és hogyan legyen jó?

2020-03-27 Cikkek 4

A szállodamarketing egy bonyolult témakör, tele stratégiákkal, marketingeszközökkel, eljárásokkal és trendekkel, amelyeket egy szállodatulajdonosnak (vagy marketingesnek) muszáj elsajátítania. Tekintve, hogy az emberek többsége (ezt lejjebb bővebben is kifejtjük) mobileszközök segítségével keresgél az interneten, elengedhetetlen, hogy szállodádat az okostelefonozó felhasználók (és leendő vendégek) is felfedezhessék és megismerhessék.   A következőkben ebben szeretnénk segíteni. Mielőtt azonban kifejtenénk, hogy miről szól a szállodamarketing 2020-ban, vegyük át az alapokat!  

Tovább

Fogászati keresőoptimalizálás útmutató - 1. rész

A nagy fogászati SEO útmutató 2020-ra

2020-03-26 Cikkek 9

Fogorvosként bizonyára te is arra vágysz, hogy minél több pácienst szerezz praxisod számára. Modern időket élünk és ha szeretnél 2020-ban nagyobb ügyfélkörre szert tenni, akkor elengedhetetlen, hogy pácienseid az interneten is rád találhassanak.

Tovább


A mérgező backlinkek negatív hatása az oldalra, SEO-ra

A mérgező backlinkek tönkre teszik a SEO-t, szabadulj meg tőlük!

2020-03-26 Cikkek 4

A backlinkek fontosak SEO szempontból. Azt nevezzük backlinknek, ha egy másik oldal a linkedet elhelyezi a saját oldalán. Ha például egy márka érdekesnek találja az egyik blogposztodat, és úgy gondolja, hogy a saját fogyasztóinak is a segítségére lehet, lehet, hogy belinkeli. Ez pedig lényegében egy bizalmi szavazat a tartalmadra.

Tovább


E-kereskedelmi jelentés a Google-től: a legaktívabb felület, amelyről konverziókat szerezhetsz!

Aktívabb az e-kereskedelem a Google-on, mint a Facebookon és az Instagramon

2020-03-24 Cikkek 3

A legfontosabb kérdés egy hatékony online marketing stratégia kialakításakor, hogy melyik eszköz hozhatja a legjobb konverziós arányt.

Tovább


A Z generáció videós szokásainak hatása a marketingre

Hogyan kell alkalmazkodniuk a marketingeseknek a Z generáció videós...

2020-03-24 Cikkek 4

A média és a marketing kampányok a Millennium generációra (1981 és 1996 között születettek) évekig nagy figyelmet fordítottak, azonban mostanában a fókusz egyre inkább a fiatalabb, Z generációra terelődik.

Tovább

Fogászati marketing tippek: 6 sikeres módszer az ügyfélszerzésre

6 fogászati marketing tipp, amikkel új pácienseket szerezhetsz praxisod számára

2020-03-19 Cikkek 9

Azt senki sem kérdőjelezi meg, hogy fogorvosokra mindig is szükség volt és lesz is. Az azonban már sokkal fogósabb kérdés, hogy a te praxisod hogyan tesz szert új ügyfelekre. „Az emberek beszélnek rólam az ismerőseiknek, aztán azok majd eljönnek”, vagy „Meg lehet találni, ha beírod a Google-ba, hogy…” – jönnek ilyenkor a sablonos válaszok. Mindez arra utal, hogy a legtöbb fogorvos egyszerűen nem rendelkezik megfelelő (vagy bármilyen) online marketingstratégiával, pedig manapság ez elengedhetetlen ahhoz, ha az ember stabil forgalomra vágyik. Még ha ügyfeleidből ki is jössz a hónap végén, bizonyára szeretnél több, értékesebb pácienset vonzani rendelődbe. A következőkben hat fogászati marketing módszert...

TovábbHogyan is kellene és nem kellene kommunikálnod a cégedről a koronavírus krízis idején?

Kerüld az erényfitogtatást a céged marketing kommunikációjában a...

2020-03-19 Cikkek 4

Mint mindenki más, a marketing és kommunikációs szakértők is nagy kihívásokkal néztek szembe az elmúlt hetekben. Ahogy a járvány terjed, tapasztalható, hogy a szakértők a tőlük telhető lehető legtöbbet megtették, hogy kitartsanak és gyorsan áthidalják a változásokat a fogyasztók és cégek szükségleteiben.

Tovább

A Facebook pénzzel segíti a kisvállalkozásokat a COVID-19 miatt

A Facebook indít egy 100 millió dolláros segélyprogramot, hogy segítsen a...

2020-03-17 Cikkek 4

A COVID-19 járvány nagy kihívásokat hoz magával számtalan aspektusban világszerte és a valóság az, hogy egyre csak rosszabb lesz a helyzet. Mivel a vakcina kifejlesztése még mindig hónapokra van és a vírus terjed a világ minden részén, nagy a valószínűsége, hogy hónapokon keresztül foglalkoznunk kell még vele, ami nagyon nagy hatással van sok szektorra és üzletre.

Tovább


10 dolog, amire ügyelned kell közösségi média marketingedben 2020-ban

10 dolog, amire készülnöd kell közösségi média marketingedben!

2020-03-17 Cikkek 3

Mitől lesz hatékony a közösségi média marketing? Hogy fog neked vásárlót hozni a Facebook, az Instagram és társaik? A trendek meglovagolása, a megújulás rendkívül fontos! Mutatjuk, melyek a legfontosabb trendek 2020-ban a közösségi média platformokon! 

Tovább1/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!