KKV marketing

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

KKV marketing

KKV marketing

SEO keresőoptimalizálás Instagram marketing Facebook marketing Influencer marketing Tartalommarketing Vendég cikkek

webhely fontosabb aloldalai
2022-03-03 Cikkek Csonka Nikoletta

Melyik a legfontosabb oldal egy webhelyen?

Habár egy jó webhelyen minden oldal fontosnak számít (hiszen információkat kínálnak látogatóid számára), vannak köztük olyanok, amelyekre fokozott figyelmet kell fordítanod.


Buyer persona
2022-02-24 Cikkek Csonka Nikoletta

A vásárlói személyiségekről röviden

Egy cég működtetése és marketingje két nagyon különböző, mégis szorosan összefüggő feladat. A marketing számos kérdést vet fel, például: hol találhatsz új ügyfeleket; milyen emberek ők valójában; és hogyan tudathatod velük, hogy céged a megfelelő választás számukra?


kulcsszókutatás
2022-02-10 Cikkek Csonka Nikoletta

SEO kulcsszókutatás kezdőknek – I. rész: A kulcsszókutatás alapjai

Habár a keresőoptimalizálás rengeteget változott durván 20 éves pályafutása során, bizonyos részei továbbra is épp olyan relevánsak, mint évtizedekkel ezelőtt. Ilyen például a kulcsszókutatás feladata is, amely nélkül lényegében bele sem érdemes kezdeni a SEO-ba.


Videómarketing stratégia kisvállalkozások számára útmutatóval
2021-09-07 Cikkek Szatmári Szabina

Így állítsd össze kisvállalkozásod videómarketing-stratégiáját – Útmutató!

2021-ben komoly kihívás megragadni a közönség figyelmét, hiszen mindenki rohan valahová, és a legtöbbeknek vagy ideje, vagy kedve nincs hosszú cikkeket olvasgatni mobileszközén. A vásárlói igények változásához a marketingnek is igazodnia kell, és azok a cégek, amelyek nem képesek lépést tartani az új trendekkel, hamar feledésbe merülhetnek. A videómarketing egy remek eszköz a modern cégek arzenáljában, azonban sokan tartanak tőle, mert komplikált, körülményes stratégiának tartják. Az alábbiakban néhány ilyen tévhitet rombolunk le, és segítünk mindenkinek, aki szeretne egy hatékony videómarketing-stratégiát kialakítani cége számára!


google ads hibák
2021-08-19 Cikkek Csonka Nikoletta

4 gyakori Google Ads hiba, amibe minden helyi vállalat beleszalad

Bizonyára te is hallottál már más cégvezetőket arra panaszkodni, hogy milyen komplikált vagy éppen drága a Google Ads használata. Ez jó jel, hiszen azt jelenti, hogy kevesebbekkel kell versengened célközönséged figyelméért a Google hirdetési platformján!


Márkaépítés fontossága
2020-12-15 Cikkek Csonka Nikoletta

A márka történetének szerepe a marketingben

A marketing modern formájában a történetekre épül. Szólhatnak ezek a történetek az ügyfélszolgálatról, az árakról, vagy bemutathatják akár egy adott márka emberibb oldalát is – az elmúlt évek marketingtrendjei kétségtelenül a storytellingre helyezték a hangsúlyt. A kampányok sikerei gyakran azon múlnak, hogy egy márka milyen hatásosan képes előadni egy-egy történetet.  


Milyen hosszú egy jó blogbejegyzés?
2020-12-08 Cikkek Csonka Nikoletta

Milyen hosszú egy jó blogbejegyzés?

Ha tartalommarketingről van szó, akkor a blogolás a rendszeres tartalomkészítés egyik legelterjedtebb formája. De vajon mi az ideális terjedelem egy blogbejegyzésnek, és hogyan állapíthatod meg ezt?


Közösségi média marketing
2020-09-22 Cikkek Máté Beatrix

A közösségi média marketing három fajtája, amikkel megéri foglalkozni

A közösségi média marketing nem csak a megosztásokról és a kedvelésekről szól. Manapság nem elég csak néha kiposztolni egy magasztos gondolatot vagy egy mutatós képet, és azt remélni, hogy közönségednek tetszik majd. A közösségi média egy összetett világ, amelyben minden platform egy-egy önálló ökoszisztémaként üzemel.


Marketing tippek 2020
2020-05-29 Cikkek Czifra Zsófia

10 marketing és PR tipp 2020-ra, amikkel új szintre emelheted vállalkozásod

Bármilyen piaci szegmensben is tevékenykedsz, egy dologban biztos vagyok: mindig jól jön néhány olyan technika, ami igazi lendületet ad online marketingednek és így eladásaidnak is. Ezek éppen ilyenek!  1/2 > >>


15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!