Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

KKV marketing

KKV marketing

SEO keresőoptimalizálás Instagram marketing Facebook marketing Influencer marketing Tartalommarketing Vendég cikkek

Közösségi média marketing
2020-09-22 Cikkek Máté Beatrix

A közösségi média marketing három fajtája, amikkel megéri foglalkozni

A közösségi média marketing nem csak a megosztásokról és a kedvelésekről szól. Manapság nem elég csak néha kiposztolni egy magasztos gondolatot vagy egy mutatós képet, és azt remélni, hogy közönségednek tetszik majd. A közösségi média egy összetett világ, amelyben minden platform egy-egy önálló ökoszisztémaként üzemel.


Marketing tippek 2020
2020-05-29 Cikkek Czifra Zsófia

10 marketing és PR tipp 2020-ra, amikkel új szintre emelheted vállalkozásod

Bármilyen piaci szegmensben is tevékenykedsz, egy dologban biztos vagyok: mindig jól jön néhány olyan technika, ami igazi lendületet ad online marketingednek és így eladásaidnak is. Ezek éppen ilyenek!  


Google Cégem: így érvényesülhet vállalkozásod a térképen!
2018-11-27 Cikkek Csonka Nikoletta

Hogyan érvényesülhet egy kisvállalkozás a Google Cégem szolgáltatás...

Az internet rengeteg új lehetőséget adott a cégek és vállalkozók kezébe saját márkájuk népszerűsítésére. A közösségi média minden modern, pontosabban digitálismarketing-stratégia részét kell, hogy képezze, de nem minden vállalkozás (különösen a kisebbek nem) engedheti meg magának, hogy egyszerre minden fontosabb platformon aktív legyen.


Üzleti Facebook oldal kezelése tippek
2018-11-09 Cikkek Czifra Zsófia

Így hozd ki a legtöbbet céges Facebook oldaladból

Az elmúlt évek drasztikus változásainak köszönhetően igazi kihívássá vált relevánsnak maradni a Facebookon. Lehetnek bármilyen jók a tartalmaid, a platform akkor is arra kényszerít majd, hogy fizess azért a láthatóságért, amit eredetileg ingyenesen kínált, és kommunikációjában kínál egészen a mai napig.   Tény, hogy a hirdetések használata elkerülhetetlen (erre az alábbiakban külön is kitérünk majd), de számos olyan organikus módszert is bevethetsz, amelyek aktivitásra (hozzászólásokra, megosztásokra és reakciókra) ösztönzik majd követőidet. Nézzük, melyek ezek!  

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!