Online marketing cikkek, érdekességek

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing

Online marketing cikkek, érdekességek

SEO keresőoptimalizálás Instagram marketing Facebook marketing Influencer marketing Tartalommarketing Vendég cikkek

SEO nélkülözhetetlen elemei
2022-09-29 Cikkek Csonka Nikoletta

A keresőoptimalizálás 5 nélkülözhetetlen eleme

Az online kereskedők folyamatosan azt kutatják, hogy hogyan szerezhetnének még több forgalmat webáruházuk számára. Érdekes módon a keresőoptimalizálás, azaz a SEO gyakran elkerüli a figyelmüket. Ha azonban szeretnél a világ leglátogatottabb webhelyén (Google) megjelenni kínálatoddal, akkor muszáj leszel foglalkozni vele.


Mi azaz off-page SEO? Hogyan alkalmazd?
2022-09-27 Cikkek Szatmári Szabina

Így segíti webhelyedet az off-page SEO

Amikor a keresőoptimalizálásról van szó, akkor a legtöbb on-page (vagy on-site) SEO feladat magától értetődő. Szükséged lesz egy nagy adag jó minőségű tartalomra, gondosan kiválogatott kulcsszavakra, néhány releváns belső hivatkozásra, és így tovább. De mi a helyzet az off-page SEO-val? Egyáltalán mit takar, és hogyan csinálhatod hatékonyan? Az alábbiakban többek között ezekre a kérdésekre kapsz választ!


Így válaszd ki a legjobb kulcsszavakat tartalmaidhoz
2022-08-25 Cikkek Csonka Nikoletta

Így válaszd ki a legjobb kulcsszavakat tartalmaidhoz

Ha egy webhely organikus forgalmának fellendítéséről van szó, akkor a sikerek fele a megfelelő kulcsszavak kiválasztásán múlik.


breadcrumb navigáció
2022-08-11 Cikkek Csonka Nikoletta

A breadcrumb navigáció és a strukturált szerepe a SEO-ban

A breadcrumb sávok a webhelynavigáció fontos elemei, hiszen segítségükkel a felhasználók egyetlen kattintással eljuthatnak az aktuális oldalhoz kapcsolódó, magasabb szintű tartalmakhoz. Ez különösen akkor hasznos és fontos, ha egy látogató nem a főoldalra, hanem a webhely egyik mélyebben elhelyezkedő landing oldalára érkezik meg.


A legjobb Google Ads tippek a sikeres kampányokért
2022-08-09 Cikkek Szatmári Szabina

Profi Google Ads tippek a hatékony marketinghez

A Google Ads a Google saját hirdetési platformja, aminek segítségével bármely cég több millió felhasználót érhet el az internet valamennyi felületén. Ahhoz azonban, hogy a legtöbbet hozhasd ki belőle nem elég csak szélnek ereszteni néhány kampányt és azt remélni, hogy majd lesz belőlük valami. Az alábbiakban néhány hasznos tippet olvashatsz a Google Ads kezeléséhez.  


breadcrumps seo
2022-08-05 Cikkek Csonka Nikoletta

SEO tippek a breadcrumb navigáció mobil-első kialakításához

A breadcrumb navigáció a webhelyek egyik legelterjedtebb eszköze, ami már hosszú évek óta játszik fontos szerepet a SEO-ban is. Meglepő módon mégis sok webhelynek továbbra is nehezére esik megfelelően implementálni ezt a funkciót. Egyesek egyszerűen nem is foglalkoznak vele, ami sok esetben óriási hiba a modern, mobil-első internet világában.


túl késő a seo-hoz?
2022-07-28 Cikkek Csonka Nikoletta

Túl késő lenne már a SEO-val foglalkozni?

Még ha kételkedsz is a lehetséges eredményeiben, bizonyára te is vonzónak találod a SEO koncepcióját. Szinte minden internetező használ valamilyen keresőmotort, naponta több alkalommal is, és az is köztudott tény, hogy minél magasabbra kerül valaki a keresőtalálatok között, annál nagyobb forgalomra számíthat webhelyén.


2022 legfontosabb Instagram statisztikái
2022-07-26 Cikkek Szatmári Szabina

2022 legfontosabb Instagram statisztikái

Minden második Instagram felhasználó fedez fel új márkákat a platformon, és több, mint 91%-uk legalább hetente egyszer végez valamilyen interakciót egy márkás videóval. Ez csupán két érdekes statisztika, ami az Instagram felhasználók viselkedésében és az algoritmus működésében lezajlott változásokat tükrözi.  


Google Analytics jelentés
2022-07-14 Cikkek Csonka Nikoletta

A 6 legfontosabb Google Analytics jelentés, amit ismerned kell

A digitális korban, amikor az emberek többsége az interneten intézi ügyeit (vásárlások, tájékozódás, kommunikáció stb.) a cégek számára különösen hasznos információ lehet, hogy a látogatók milyen tartalmakat tekintenek meg webhelyükön, hogyan használják azt, honnan érkeznek oda, és így tovább. 1/50 > >>


15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!