Turizmus marketing

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Turizmus marketing

Turizmus marketing

SEO keresőoptimalizálás Instagram marketing Facebook marketing Influencer marketing Tartalommarketing Vendég cikkek

utazásos frissítés google
2021-11-18 Cikkek Csonka Nikoletta

Jegyfoglalással, „tennivalókkal” és öko-jelvényekkel újított a Google...

A Google új organikus és fizetett funkciókat mutatott be az utazási és szabadidős cégeknek, úgymint a keresőtalálatok között megjelenő jegyfoglalási árakat (és hivatkozásokat); egy „tennivalók” hirdetési kategóriát, illetve egy öko-jelvényt a szállodák számára.


Közösségi kampányok éttermeknek
2021-09-02 Cikkek Csonka Nikoletta

10 tipp a hatékony közösségi kampányokhoz éttermek számára

Az élet kezd visszatérni az éttermekbe, és így a tulajdonosok is kénytelenek újra elgondolkodni azon, hogy milyen módszerekkel tűnhetnek ki vendégeik számára a versenymezőnyből. Az éttermi marketing egyik leghasznosabb eszköze manapság a közösségi média, hiszen számos platform kínál jobbnál jobb marketingeszközöket az új és meglévő vendégek elérésére.


szálloda marketing trendek
2021-08-12 Cikkek Csonka Nikoletta

Íme 2021 legjelentősebb szállodamarketing-trendjei

A szállodaipar nem ismer kegyelmet, és azok, akik lemaradnak a legújabb trendek mögött, hamar feledésbe merülhetnek. 2021-ben számos olyan újdonság jelent meg a szektorban, amivel minden marketingesnek tisztában kell lennie, ha szeretné felvirágoztatni ügyfeleit. Mai cikkünk pontosan ebben segít majd!


Utazási hajlandóság, turizmus a covid-19 után
2020-06-02 Cikkek Csonka Nikoletta

Hogyan tovább Magyarország? Mutatjuk, hol üdül a magyar idén!

450 ember véleményét vizsgálta a Marketing Professzorok egy internetes kutatásban, amiből kiderült, idén még akár rekord nagyságú bevétele is lehet a magyar turizmus bizonyos szereplőinek. A verseny azonban öldöklő lesz. 


Hotel SEO
2020-05-28 Cikkek Czifra Zsófia

Hotel SEO: 2020 meghatározó hotel SEO útmutatója szállodaigazgatóknak és...

Ha szállodaigazgatóként, vagy egy hotel marketingért felelős munkatársaként erre a cikkre tévedtél, az nem lehet véletlen. Valószínűleg tisztában vagy vele, milyen elengedhetetlen része is a hotel SEO egy szálloda online marketingjének. Tudod, milyen erős fegyver is az OTA-k közvetítői díjainak csökkentésében, a hétköznapi üres helyek feltöltésében, vagy még több rendezvényhelyszínre való ajánlatkérés bezsebelésében.  


Rendezvényhelyszínként egyre nehezebb kitűnni a tömegből, pedig ez a siker titka! Sokat segíthetsz vállalkozásodon a közösségi média erejével - mutatjuk is, hogyan!
2019-01-23 Cikkek Csonka Nikoletta

Közösségi média rendezvényhelyszíneknek: 9 tipp a biztos sikerért

Manapság már szinte minden második településen talál az ember rendezvényhelyszínt, a nagyobb városokról nem is beszélve. Az opciók tömkelegéből következik, hogy nehezebb kitűnni a tömegből, mint valaha. A közösségi médiáról gyakran halljuk, hogy lényegében minden cégtípus számára remek marketingeszköz, de vajon hogyan segíthet egy olyan cégen, ami rendezvényhelyszínként is hirdeti magát? A következő 9 tipp mind erre a kérdésre válaszol!  


Szállodamarketing tippek 2019 - Turizmusmarketing online
2019-01-18 Cikkek Czifra Zsófia

10 vendégmágnes online marketing tipp hoteleknek

Egy szálloda számára manapság a legnagyobb kihívást az elképesztő verseny jelenti. Az utazást tervezőknek soha nem volt annyi szállásopciójuk, mint amennyi most, hiszen az internetnek köszönhetően már nem csak a nagyobb játékosok képviseltethetik magukat, hanem a kisebb egységek is. Ha mindez nem lenne elég, az Airbnb-nek, és hasonló jellegű webhelyeknek köszönhetően a verseny már túlmutat a szállodaiparon is.   Nem csoda tehát, hogy olyan sok hotel és üdülőhely dől be manapság – a marketingesek egyszerűen nem tudnak lépést tartani a versennyel. Ha te is ilyen problémákkal állsz szemben, akkor vess egy pillantást a következő tippekre!  


Étterem keresőoptimalizálás
2018-09-25 Cikkek Csonka Nikoletta

6 tipp éttermek részére, hogy a SEO segítségével szerezhess vendégeket!

SEO-ra, vagyis keresőoptimalizálásra minden valamire való cégnek, vállalatnak és vállalkozónak szüksége van, ha szeretne befutni az online világban. A SEO segít, hogy márkád láthatóbbá váljon a kereső felhasználók számára a különböző keresőmotorok találatai között. Ha azt gondolod, hogy étteremtulajdonosként számodra ez nem fontos – nagyon tévedsz! Az éttermek esetében is a legtöbb konverziót hozó eszköz a SEO, így feltétlen érdemes oldalad optimalizálnod. Az alábbi 6 trükkel pedig biztosan sikert aratsz majd!  


Online marketing tippek hoteleknek
2018-09-07 Cikkek Czifra Zsófia

Marketing tippek hoteleknek az online láthatóság fokozására

Egy szállodatulajdonosnak rengeteg dologra kell odafigyelnie, és gyakran a hotel marketingjének intézése is ezek között van. Azonban még azoknak is húzós feladat lehet követni az online marketing folyamatosan váltakozó világát, akik egész nap ezzel foglalkoznak.   Az online marketing rendszeres ellenőrzése pedig nem elhanyagolható feladat, hiszen gyakran akkora változások történhetnek egyik napról a másikra, amelyek teljesen romba dönthetik egy márka online láthatóságát és hírnevét. Éppen ezért létfontosságú mindig naprakésznek maradni ezen a területen, hogy minél hamarabb és minél hatékonyabban reagálhass a legújabb várható, és váratlan változásokra is.   Cikkünkben most olyan rövid, de tartalmas tippeket...1/2 > >>


15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!