SEO tanácsadás – kit válasszunk?

SEO tanácsadó vagy komplex marketing tanácsadó? 


Egy szó mint száz, ha SEO tanácsadót akarsz, a Google-ben kell keresgélned. De elegendő-e az, ha valaki a keresőoptimalizálásban profi? Igaz-e az, hogy mindenki egyvalamiben legyen jó? Igen, igaz. De ez az egy valami nem olyan szűk fogalom, mint a keresőoptimalizálás. Ez a fogalom az online marketing. Ha valaki csak kifejezetten a SEO-ra specializálódott, ha csak azt kínálja, ha csak azt veszed meg szolgáltatásként, akkor az online marketing eszközök közötti szinergia elvész. Pedig nagyon sokat segíthet egy hatékony közösségi média marketing vagy Google Ads kampány, de a PR kommunikáció is a keresőoptimalizáláson, és bizony igaz ez fordítva is. Miért alkalmaznál egy olyan céget SEO tanácsadóbak, aki mindezeket nem használja ki? Főleg, ha a Google találati listában később szerepel a keresőoptimalizálással kapcsolatos kifejezésekre (is), mint mi, akik komplexen gondolkodunk? 

 

Hogy hozd ki a legtöbb eredményt céged számára az online marketingből?

Természetesen keresőoptimalizálással, de a SEO legyen része egy komplex online marketing stratégiának. A Marketing Professzorok mint full stack online marketing ügynökség 20+ éves marketing tapasztalattal és folyamatos saját, egyetemei kutatásaink alapján leauditálja jelenlegi marketing folyamataidat (nem csak SEO audit (de az is), hanem teljes körű marketing rendszer átvilágításról van szó ), és meghatároz egy KOMPLEX marketing stratégiát. Ebben a stratégiában Te és munkatársaid annyit vesztek részt, AMENNYIT SZERETNÉTEK, a többit a Marketing Porfesszorok tanácsadóira bízhatjátok. Ha kell mindent megoldunk, ha van embered valamire, csak segítünk neki. De KOMPLEXEN dolgozunk! 
 

Hogyan érthetnek tanácsadóink ennyi mindenhez?

A SEO know-how a legnehezebben elsajátítható, ahogy azt az első bekezdésben le is írtuk, de ez nyilvánvalóan megvan. 
A hirdetések kezelését Google Partner, LinkedIn Marketing Stratégia és Facebook jelvénnyel rendelkező tanácsadóink kezelik, ugyan olyan végzettséggel és tapasztalattal rendelkeznek tehát, mint bármelyik CPC marketinges cég, PPC hirdetési tanácsadói. 
Organikus közösségi média jelenlétünk 2009-óta jelentős, 3 millió Facebook követőt kezelünk, saját online újságainkat a keresőoptimalizálás mellett ezek az oldalak valamint kapcsolódó Pinterest és Instagram oldalaink hajtják több milliós nézettségű oldalakká. A közösségi média oldalak kezelésében tapasztalt munkatársaink mellett fiatal, agilis, az új trendeket napi szinten követő  munkatársakat is alkalmazunk, akik így a TikTok trendekkel is tisztában vannak. 
Mindezt senior tanácsadóink, account managereink kötik össze, tartják kézben, akik Balázs szakmai irányítása mellett saját kutatásokat is folytatnak, így cégünknél több munkatársunk is dolgozik PHD (doktori) munkáján. 

Nincs még egy ilyen ügynökség

Szerénytelenség nélkül azt mondhatjuk, nincs ma Magyarországon olyan komplex online marketing ügynökség, aki ennyi év tapasztalattal, ilyen professzionális szolgáltatást tud nyújtani. 
Sokan vannak, akik jók valamiben, egy valamiben, de csak azon a területen érnek el eredményeket, még olyan is akad, aki előrébb jön bizonyos szóra a Google találati listáján, de komplexitás nélkül mit sem ér. 
Akad rengeteg kezdő, pár éves tapasztalattal, akik olcsóbban vállalnak el munkákat, lehet tanítottuk is őket, nálunk voltak gyakornokok és már marketing auditokat tartanak. Tapasztalat nélkül nem lehet teljes az általuk alkotott stratégia. Mi itt voltunk 2003-ban is, itt leszünk 2033-ban is. Sok marketing tanácsadót láttunk jönni-menni, felvirágozni, majd odébb állni. Ma már nagyon messze vannak. Mi itt leszünk. 

Ha szeretnél egy valóban hatékony marketinget, kérd ajánlatunkat ITT

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok