Facebook, Instagram, TikTok, LinkedIn vagy Pinterest oldalak kezelése, hirdetések kezelés - 2009-óta végezzük!

Közösségi platformok

Attól függ, melyik közösségi platformról beszélünk, hogy kinek és mire jó. A fiatalabbak a TikTokon, az idősebbek a Facebookon (vásárlóképes korosztály) vannak jelen, míg a cégvezetőket a LinkedInen érjük el. A tapasztalat mellé a fiatalos lendület és látásmód is szükséges, így senior tanácsadóink mellett junior közösségi média marketing asszisztensek is segítik munkánkat. 

 

Közösségi média hirdetések

A Google hirdetések mellett bizonyos szegmensekben, iparágakban nagyon jól jön a különböző közösségi média platformokon való hirdetés is. Az organikus elérések csökkenésével ha valaki a közösségi médiában szeretne eléréseket, ma már a hirdetéseket sem szabad kihagyni a marketing stratégiából. LinkedIn, Facebook, Instagram hirdetések kezelésével és optimalizálásával már több, mint 10 éve foglalkozunk, folyamatosan fejlesztjük tudásunkat, saját kísérletek beállításával és a külföldi irodalom tanulmányozásával, valamint a közösségi médiumok szakértőivel való konzultáláson keresztül. 

Miért hatékonyabb a Marketing Professzorok által végzett közösségi média marketing, mint más social tanácsadóké?


Hatékonyabb? Igen, sokkal! Miért? Mert nálunk a közösségi média marketing nem csak a közösségi média oldalakra készített, kreatív, szép képes és videós posztokból áll. De hát nem elég az, ha a közösségi médiában virálisan is terjedő, kreatív és minőségi posztokat készítenek nekem? Nem. Önmagában egy jól vezetett Instragram, TikTok oldal nem sokat ér. PR értéke van, ami persze majd egyszer vevőkhöz vezet, de ha azonnal és/vagy költséghatékonyan és hosszú távon szeretnénk leadekhez, konverzióhoz jutni, a közösségi média marketinget a többi online marketing eszközzel együtt kell működtetni: a SEO, a weboldal tartalom, a Google hirdetések, a remarketing mind-mind olyan szuper hatékony marketing eszköz, amely sokszorosát képes hozni az önálló közösségi média posztolásnak. 

Nos, ebben rejlik a Marketing Professzorok különösen hatékony közösségi média marketing kommunikációja: komplex marketing stratégiát készítünk, a célcsoportnak megfelelő (demográfia, érdeklődési kör stb.) megfelelő, úgynevezett buyer personák alapján. Minden közösségi oldalra, minden egyéb marketing eszközre akkora hangsúlyt, erőforrást helyezünk, amekkora az adott projekt/cég esetében a cél eléréséhez a legmegfelelőbb. Minden marketing stratégia egyedi, nincsenek sablonok. Neked is egyedit dolgozunk ki, 20+ éves marketing ügynökségi tapasztalatunk, kutatásaink alapján. 

 

Lépj ki a buborékból!


Gyakran találkozunk azzal, hogy egy cégvezető, egy marketinges meg van győződve valamely marketing eszköz hatékonysága mellett. Hallotta valahol, hogy ez vagy az nagyon fontos, jól megy, vagy látja, a konkurenciája nagy hangsúlyt fektet rá, tehát biztos kell. Nekem TikTok videók kellenek, akkor lesz több vendég a szállodámban! Nekem csak az Instagram kell, abból jönnek a vevők az éttermembe. Ne engedd, hogy egy vélemény buborék meggátolja céged hatékony marketing kommunikációját! Kérdőíves és mélyinterjús kutatásokkal vizsgáljuk különböző iparágakban a marketing eszközök keresettségét, hatékonyságát. Saját magunkon és ügyfeleinken alkalmazva látjuk, a kutatások mutatják meg, mi kell a vevőknek, honnan, miből jönnek az érdeklődők! Az adott cég marketing stratégiájának megalkotása előtt elemzéseket végzünk, a tapasztalatok cégre szabásához. Így alakulnak ki az egyedi marketing stratégiák. 

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok