Csonka Nikoletta

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Csonka Nikoletta

 Senior online marketing tanácsadó

 

Gyakornok kora óta érdeklődik az online marketing területe iránt, így az iskolapadból hamar a gyakorlati tanulás, a munka világa felé vette az irányt. A szakmán belül kezdetben újságírói, később marketing asszisztensi pozícióban dolgozott, majd 2013-ban került a Marketing Professzorok Kft. tagjai közé.


A kezdeti, asszisztensi pozíciót lelkesedésének, gyors tanulási képességének és precizitásának köszönhetően hamar marketing account menedzseri pozíciója váltotta fel. Az ügyfelekkel való kommunikáció mellett a felállított marketing stratégia kivitelezését ma már senior marketing manager-ként, saját csapatával látja el – ahol elsődleges feladata a stratégiai munkálatok elvégzése és az ügyfelekkel való kapcsolattartás. Karrierpályájának kezdetéből fakadóan a szakma minden területét végezte a gyakorlatban is, így közösségi média manager-ként, keresőoptimalizálási és CPC szakemberként is helyt állt.


 
2017 óta köszönhetően kitartó munkájának, proaktív személyiségének és sikereinek a Marketing Professzorok Kft. tulajdonosi körébe került, amelynek keretén belül nem csak az ügyfelek elégedettségéért, de a cég működéséért, a know-how folyamatos frissítéséért és a munkatársak betanításáért is felel.

 

Mára több, mint 50 marketing stratégia kidolgozásán, számos eseti tanácsadáson, cégspecifikus oktatások tartásán van túl amellett, hogy jelenleg is több mint 10 ügyfél online marketing kommunikációjáért felel – köztük számos sikeres webáruház, étterem és rendezvényhelyszín valamint egyéb, B2C és B2B szolgáltatók üzleti sikeréhez tesz hozzá. Pályafutása alatt eddig több, mint 30 ügyféllel tartott napi kapcsolatot és kezelte folyamatosan online jelenlétüket. Jelenlegi projektjei között számos olyan található, ahol az együttműködés már több, mint 4 éve problémamentesen fenn áll az ügyfél és cégünk elégedettségére.

 

A mindennapi munka mellett tudományos kutatásokban, publikációkban is részt vett Máté Balázs mellett, így a kutatás és fejlesztés is szerves részét képezi munkájának.


Szakmai minősítése és képzések:

GDPR tanfolyam
Facebook hirdetési stratégiák tanfolyam
Google AdWords kezdő, haladó szintű tanfolyamok


Google Adwords alapok minősítés
Google Adwords Display hirdetések minősítés
Google Adwords Mobile hirdetések minősítés
Google Analytics minősítés

 


Megjelent szakmai publikációk

Almádi Bernadett, Csonka Nikoletta, Máté Balázs, Varga Erika POSSIBILITIES OF PROMOTING MUSHROOM BY MEANS OF BTL COMMUNICATION TOOLS In: Formánková S (szerk.) Proceedings of the 6th International Conference on Management 2016: Trends of Management in the Contemporary Society. 384 p.

 

Almádi Bernadett, Csonka Nikoletta, Máté Balázs EFFECTIVE CONTENT MARKETING IN THE FOOD INDUSTRY: FUNCTIONAL FOOD ADVERTISING VIA BTL COMMUNICATION DEVICES In: Okreglicka M, Gorzen-Mitka I, Lemanska-Majdzik A, Sipa M, Skibinski A (szerk.) Proceedings of the 1st International Conference "Contemporary Issues in the Theory and Practice of Management" 2016. 479 p

Csonka Nikoletta legújabb cikkei

Naprakész, friss hírek az online marketing világából

Személyre szabás a marketingben

6 ok, amiért személyre szabásnak minden marketingstratégiában szerepelnie kell

2020-05-26 Cikkek 3

A személyre szabás egy elképesztően hatékony marketingeszköz lehet, ha az ember tudja, hogy hogyan alkalmazza helyesen. Nem egy új technológiáról van szó, hiszen a marketingesek már évtizedek óta gyakorolják marketingüzeneteik testre szabását, azonban ma, a digitális korban egészen új formákban jelenik meg és kínál lehetőségeket a márkák és kereskedők számára.

Tovább

Marketing rendezvényhelyszíneknek

Marketing rendezvényhelyszíneknek: mutatjuk a leghatékonyabb tippeket!

2020-05-19 Cikkek 3

Nem egyszerű a rendezvényhelyszínek marketingeseinek dolga, hiszen a vendégek figyelméért folytatott versenyben mindig újítaniuk kell, ha nem szeretnének lemaradni a mezőnytől. Ha te is ilyen helyzetben vagy és szeretnél minőségi forgalmat vonzani céged küszöbére, akkor a következő rendezvényhelyszín-marketingtippek neked szólnak!

Tovább

Képek keresőoptimalizálása

Tippek a képek keresőoptimalizálásához a Google-tól

2020-05-12 Cikkek 3

A vizuális keresések, a Google képek szekciója egyre népszerűbb a felhasználók körében. Hogy tudod felkészíteni rá webshopod? Mutatjuk a legfontosabb tudnivalókat a képek keresőoptimalizálásáról!

Tovább


Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!