Máté Beatrix

Máté Beatrix

Máté Beatrix

A Marketing Professzorok online marketing tanácsadója


A Szent István Egyetem kereskedelem és marketing szakán szerzett diplomát. Gyakornok kora óta online marketing szakterületen dolgozik. 2010-ben a cégcsoporthoz tartozó honlapkészítéssel foglalkozó cégnél asszisztensként kezdett el ismerkedni az online marketing eszközökkel. Kis- és középvállalkozások, valamint multinacionális cégek honlapjainak keresőoptimalizálást és tartalommenedzsmenjét látta el asszisztensi szinten

A közösségi platformok megjelenésével a cég bővítette szolgáltatásainak körét, így már nem csak keresőoptimalizálási szakemberként hanem social média menedzserként is dolgozott. Komplett online marketing stratégia kidolgozásában és tanácsadásban vett részt olyan üzletágakban, mint e-kereskedelem, szépségipar, divat, turizmus és vendéglátás. A CPC hirdetésekkel 2013 óta foglalkozik.

Az évek alatt megszerzett ismeretek és meglévő szakmai háttér segítségével olyan, mára több százezres havi látogatottságú portálok megtervezésében, kezdeti szerkesztésében, majd médiafelületeinek értékesítésében vett és vesz részt a mai napig, mint az Álmaim Otthona, Agrároldal, Helloladies.hu, Magyarorszagom.hu. 

2016-ban, két év kihagyás után nem tért vissza addigi munkaköreihez, nyitott a webdesign felé és kreatív énjét hagyta kibontakozni a Photoshop és az Illustrator rajzvásznain. Ennek a kitérőnek köszönhetően a cég UX tervezésben jártas munkatárssal bővült. 

Jelenleg a cég szakmai irányításában, szakmai fejlődésében veszi  ki részét, emellett több, mint 10 éves tapasztalatára támaszkodva komplett online marketing stratégiák kidolgozását végzi a Marketing Professzorok Kft. ügyfelei számára, melynek része a keresőoptimalizálás, hatékony honlap tervezés és kivitelezésének koordinálása, valamint a tartalommarketing az online PR és hirdetés készítés.

Érdeklődési körök:

Webdesign
Marketing pszichológia
 

Szakmai minősítések és képzések:

Google Adwords alapok minősítés
Google Adwords Display hirdetések
Google Adwords Mobile hirdetések
Google Analytics minősítés
TopSchool Webdesigner képzés
OWT webdesigner tanfolyam
UX designer képzés – Webler

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok