Egészségügyi marketing tanácsadás: így segítünk a páciensszerzésben

Egészségügyi marketing tanácsadás: így segítünk a páciensszerzésben

Egészségügyi marketing tanácsadás: Segítünk magánrendelődnek, praxisodnak!

Online marketing ügynökségünk már több, mint 20 éve foglalkozik az online marketing területével, kifejezetten a keresőoptimalizálásban. Az egészségügyi vonalon közel 10 éve eredményesen teljesítünk, így most megtudhatod, hogy az egészégügyi marketing tanácsadással, hogyan lehetsz Te is sikeres! 
Egészségügyi marketing tanácsadás: így segítünk a páciensszerzésben

Egészségügyi marketing tanácsadás – Hogyan zajlik? 

Egészségügyi marketing tanácsadásunk alapja egy átfogó, teljeskörű marketing audit, amelynek segítségével átvizsgáljuk magánrendelőd, praxisod, kórházad eddigi marketing tevékenységét. Az első, hogy megismerjük céljaid, és működési folyamataidat egy találkozó alkalmával, ahol nagyjából képet kaphatunk márkádról. Ezután eddigi online marketing tevékenységeid teljes egészét elemzés alá vesszük, amely során feltárjuk az esetleges hibákat és javaslatokat teszünk, hogyan érdemes a továbbiakban foglalkozni az adott marketing eszközökkel. 

Szeretnél teljes egészségügyi marketing elemzést és stratégiát? Akkor vedd fel velünk a kapcsolatot most! 

Egészségügyi marketing stratégiát szeretnék!
 
 

Egészségügyi marketing tanácsadás – Stratégiai alapokon

A fenti elemzéseken túl, és a javaslatok mellett teljes online marketingedet egy komplex egészségügyi marketing tanácsadás keretén belül stratégiába foglaljuk. Egy mérhető rendszert alakítunk ki, amely segít a hónapról hónapra történő eredményességek követésében. Stratégia nélkül mit sem ér az egészségügyi marketing tanácsadás, hiszen így láthatjuk előre, hova szeretnénk eljutni, és ezt hogyan érhetjük el. 

Egészségügyi marketing tanácsadás – Havi tanácsadással 

Egészségügyi stratégiád kidolgozása után mi ajánlatot készítünk számodra a felállított stratégia mentén a megjelölt marketing eszközök elvégzésére. Szorosan segítjük céljaid elérését, így egészségügyi online marketing ügynökségünkkel egy komplett csapatot kapsz céged mellé, hogy mielőbb bővíthesd pácienseid körét vagy erősíthesd brandedet. 

Egészségügyi marketing tanácsadás – Ha egyszeri tanácsadást szeretnél

Egészségügyi marketing ügynökségünk a stratégia kidolgozása és a havidíjas szolgáltatás mellett, egyszeri tanácsadást is vállal, amely egy személyes találkozó keretén belül lehetséges. Ebben az esetben segítünk konkrét kérdéseid megválaszolásában és az esetleges problémák kiküszöbölésében találkozónk során. 

Egészégügyi marketing tanácsadás – Tanfolyami lehetőségek

Ha nagyobb magánrendelőd, kórházad van, és elegendő humánerőforrásod, akik online marketing tevékenységed el tudják végezni nélküled is, akkor lehetőséget biztosítunk egészségügyi marketing tanácsadásra tanfolyami oktatás keretén belül. Ebben az esetben érdemes összeszervezned összes olyan munkatársad, kollégád, akik érintettek a témakörben. Tanfolyami lehetőségeink az egészségügy területén gyakorlati oktatással segítenek számodra a siker elérésében. Tanfolyami lehetőségről minden esetben egyéni igények alapján tudunk árajánlatot adni. 

Mennyibe kerül az egészségügyi marketing tanácsadás? 

Szolgáltatási csomagjaink többféle lehetőséget biztosítanak egészségügyi vállalatod számára, így az egészégügyi marketing tanácsadás ára változóan alakul. Marketing auditunk és egyszeri tanácsadási árainkat megtalálhatod Szolgáltatási csomagjaink között, azonban havidíjas marketing szolgáltatásainkra és tanfolyami díjainkra minden esetben egyéni árakat biztosítunk, így ezzel kapcsolatban mindenképp keress minket! 
Ajánlatot szeretnék!

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok