Így csinálj 5 ezer forintból 1 milliót nagyon gyorsan egy egyszerű marketing trükkel: gyors pénzszerzési lehetőség domain név vá

Domain név vásárlással pénzt szerezni

Így csinálj 5 ezer forintból 1 milliót nagyon gyorsan egy egyszerű marketing trükkel!

Vida Noémi Szerző:
Vida Noémi

Egy olyan online marketing trükkszerű gyakorlatot mutatunk be most neked, amivel mindféle felkészültség, hozzáértés nélkül is hatalmas pénzeket kaszálhatsz. Az egészhez csupán egy nagyon apró befektetésre van szükség, ami olyannyira apró, hogy a mekiben sem laknál jól belőle. Érdekel a trükkünk? Mutatjuk, mi hogyan csináltunk néhány kattintással 5 ezer forintból 1 millió forintot- gyorsan, egyszerűen, teljesen legálisan! 

Domain név vásárlással pénzt szerezni

Kis befektetés nagy haszon- ilyen egy jó online marketing trükk

Mennyire ismerős ez a mondat… és egyben átverés szagú is. Ne tévesszen meg a dolog, mi tényleg nem átverni akarunk, hanem mutatni egy szuper egyszerű tippet, amivel mi is sokat kerestünk már. Teljesen legális, szinte gyerekjáték, és tényleg csak 5000 forintot kell befektetned.  Az egésznek a kulcseleme az úgynevezett Domain név lesz, úgyhogy beszéljünk is erről egy kicsit.

Nem tudod mi az a domain, hogyan működik, milyen célt szolgál? Olvad el itt a legfontosabb infókat róla: domain név.

 

Minden valamirevaló oldalnak van egy jó, könnyen beazonosítható, és megjegyezhető domain neve, nekünk is: marketingprofesszorok.hu. Beszédes, könnyen rátalálható, mert gyakorlatilag a cégnév szerepel benne. Biztosan mindenki ilyen domain névre vágyik- azt gondolhatod. És ez valóban így is van. De hogyan kereshetsz te ebből pénzt, miért érdekes ez most? Csak figyelj!

 

Így csinálj gyorsan sok pénzt a domainek segítségével

A TikTok oldalunkon meséltük el részletesen, hogy mi hogyan csináltunk 5000 forint befektetéssel 1 millió forintot, gyorsan, szinte semmi munkával. Mivel nagyon sok tapasztalat, tudás nem kell a dologhoz, akár te is belevághatsz, ha ügyes vagy akkor nagyon sok pénzt kereshetsz vele. Egyszerűen csak vásároltunk egy domain nevet, a reklamajandek.com-ot, majd egy kicsit használtuk, és egyszer csak az első helyen jött a Google-ban reklámajándék szóra az oldal. Ez pedig a piacon tevékenykedő cégeknek is feltűnt elég hamar. Jött is egy ajánlat egy reklámajándékokkal foglalkozó cégtől, akik 1 millió forintot ajánlott pusztán a domain névért, amit mi előtte 5000 forintért vásároltunk meg. Így lett tehát 5000 forint befektetéssel 1 millió forintunk. Tehát ahelyett, hogy beülsz hazafelé menet a mekibe megenni egy hamburgert kólával, vegyél inkább egy jó domaint és menj el egy álomnyaralásra! Érdekel a dolog? A domain keresőnkön te is kereshetsz ilyen domain neveket, illetve le is foglalhatod azokat, nézz szét!

 

Mit kell tenned, ahhoz hogy pénzt kereshess domain vásárlással? 

Szeretnél te is sok pénzt keresni domain vásárlással? Először is ülj le, és kezdj el gondolkozni, mely domainek érhetnek majd sokat, melyek azok a webcímek, amik értékesek lehetnek. Érdemes kicsit előre is gondolkozni, például 2,5-3 évvel ezelőtt érdemes lett volna megvenni a virusmaszk.hu domaint is. De nem kell jósnak lenned, ahhoz hogy egy értékes domaint találj, a mi példánkon is láthatod ezt. Másodszor pedig kövess be minket TikTokon, ahol nagyon érthetően magyarázzuk el, hogy pontosan mit, és hogyan kell csinálni. Sok, a domain vétellel, eladással, regisztrálással kapcsolatos kérdés érkezett, igyekszünk megválaszolni mindent a csatornánkon. Hamarosan érkeznek a videók ezzel kapcsolatban. És ehhez hasonló szuper tippjeink is lesznek még! Kövess minket!
 

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok