Online marketing hoteleknek: Turizmusmarketing online, online marketing szállodáknak, hotel marketing, hotel marketing tanácsadás

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing hoteleknek komplex megoldásokkal

Czifra Zsófia

szerző:
Czifra Zsófia

Online marketing hoteleknek 18 éves tapasztalattal és komplex megoldásokkal, mert komplexitás nélkül nincs online marketing! Az online marketing hoteleknek is cégre szabott stratégiát igényel, ha vaktában lövöldözöl, az egész mit sem ér!

Online marketing hoteleknek: Ismerjük a problémáidat

18 éve foglalkozunk marketinggel, és a hotel marketing területeivel is, ez idő alatt számos kisebb és nagyobb létesítmény online marketing stratégiáját készítettük el és valósítottuk meg. Ha online marketing hoteleknek, akkor a legjobb helyen jársz!

 

Úgy érzed, szállodád nem tud kitűnni a konkurenciáid közül? Nem tudod eléggé kommunikálni a hotel pozitív tulajdonságait? Nem vagy elégedett a vendégek összetételével? Több rendezvényhelyszín ajánlatkérést szeretnél, több vendég kellene a hétköznapokra, esetleg sokallod az OTA-k (szállásközvetítő weboldalak) jutalékait? Szeretnél javítani a hoteledről alkotott véleményeken? Jól ismerjük ezeket a problémákat, tucatnyi szálloda esetében találkoztunk már velük, és orvosoltuk őket nagy sikerrel. Ha nincs több kérdés, és most azonnal belevágnál, kattints az alábbi linkre, és vedd fel velünk a kapcsolatot: online marketing hoteleknek, hotel marketing tanácsadás.

 

Online marketing hoteleknek komplex megoldásokkal

Az online marketing hoteleknek több néhány Google Ads kampánynál vagy Facebook posztnál, ahogy minden esetben, úgy a hotel marketingben is komplexen kell tudnunk kezelni az egyes eszközöket és felületeket. Ne kérj arra, hogy javítsunk az ügyfél élményen, ne akard, hogy keresőoptimalizáljuk a weboldaladat, vagy szerezzünk több követőt az Instagramodra, hiszen te valójában nem ezt szeretnéd.

 

Mi az, amiben segíteni tudunk? Több közvetlen foglalást és rendezvényhelyszín ajánlatkérést tudunk szerezni neked. Akkor, ha komplex online marketing stratégiát készítünk hotelednek.

 

Online marketing hoteleknek: Az első lépés

Ha azt kéred, küldjünk neked árajánlatot, hogy rájöjj, mégis mennyibe kerül az online marketing hoteleknek, ebben nem tudunk segíteni. Hiba lenne sablon csomagokat ráhúzni egymástól teljesen különböző turisztikai egységekre, így mi az egyedi, cégre szabott megoldásokban hiszünk.

 

Ehelyett inkább alaposan megismerünk téged és a hoteledet, a célkitűzéseidet, lehetőségeidet és akadályaidat, célközönségedet és konkurenciáidat. Ezzel a tudással felvértezve átnézzük az eddigi marketing tevékenységed egy online marketing audit keretében, majd hoteledre szabott online marketing stratégiát alkotunk neked.

 

Online marketing hoteleknek: Az audit részletei

Az online marketing audit és stratégia kialakítás két alkalmas találkozót foglal magában. Az első alkalommal átbeszéljük a fentieket, megnézzük, mi történt eddig, és átadunk egy listát azokról a hozzáférésekről (weboldal, analitikai eszközök, Google Ads, Facebook, stb.), amelyekre szükségünk lesz ahhoz, hogy elemezzük szállodád eddigi online jelenlétet, hiszen az online marketing hoteleknek itt kezdődik. 

 

Ezt követően indul az irodai munka, az eddigiek áttekintése és cégspecifikus stratégiád megalkotása, amelyenek eredményeit a második találkozó során prezentálunk neked.

 

Online marketing hoteleknek: Stratégiával

Nem lehetséges online marketing hoteleknek stratégia nélkül. A stratégiával a kezedben tisztában leszel az online hotel marketing összefüggéseivel és működésével, darabszám szerint megtalálsz majd benne minden javaslatot azokról a feladatokról, amelyeket szükségesnek látunk elvégezni ahhoz, hogy célkitűzéseid megvalósuljanak.

 

Itt végre kiderül az, amire igazán kíváncsi vagy: mennyibe kerül az online marketing hoteleknek? A feladatokat és a kapcsolódó javaslatokat, irányvonalat és darabszámokat egy akciótervben összesítjük, amely egyben az ajánlatunkat is tartalmazza. Ezzel a kezedben eldöntheted, hogy a feladatokat te magad megvalósítod, vagy ránk bízod.

 

Online marketing hoteleknek: Akiknek eddig segítettünk

Sok-sok éve biztosítunk komplex online marketinget hoteleknek. Ügyfeleink közé tartozott vagy tartozik ma is számos kiemelkedő szálloda: a Zichy Park Hotel, a Residence Balaton, a Baltazár Budapest, a Pest-Buda Bistro és Hotel, az Erla Villa, az Oxigén Hotel**** Family & Spa, a Kristály Hotel Ajka****, a Relax Hotel Hévíznél, vagy az Idill Hotel, a Duna Relax & Event Hotel is


Értesülj elsőkézből legfrisseb híreinkről

Ha szeretnél még többet olvasni a témában,
iratkozz fel hogy azonnal értesülj legújabb cikkeinkről!

Ha hasznosnak találtad cikkemet, oszd meg ismerőseiddel is!


Még több cikk a témában

SEO nélkülözhetetlen elemei
2022-09-29

A keresőoptimalizálás 5 nélkülözhetetlen eleme

Az online kereskedők folyamatosan azt kutatják, hogy hogyan szerezhetnének még több forgalmat webáruházuk számára. Érdekes módon a keresőoptimalizálás, azaz a SEO gyakran elkerüli a figyelmüket. Ha azonban szeretnél a világ leglátogatottabb webhelyén (Google) megjelenni kínálatoddal, akkor muszáj leszel foglalkozni vele.

Mi azaz off-page SEO? Hogyan alkalmazd?
2022-09-27

Így segíti webhelyedet az off-page SEO

Amikor a keresőoptimalizálásról van szó, akkor a legtöbb on-page (vagy on-site) SEO feladat magától értetődő. Szükséged lesz egy nagy adag jó minőségű tartalomra, gondosan kiválogatott kulcsszavakra, néhány releváns belső hivatkozásra, és így tovább. De mi a helyzet az off-page SEO-val? Egyáltalán mit takar, és hogyan csinálhatod hatékonyan? Az alábbiakban többek között ezekre a kérdésekre kapsz választ!

SEO trendek az ünnepekre
2022-09-22

5 e-kereskedelmi SEO trend az ünnepekre

Habár épp, hogy véget ért a nyár, sokan már most az év végi ünnepi szezonra igyekeznek felkészíteni marketingstratégiájukat. A SEO, vagyis a keresőoptimalizálás természetesen idén is nélkülözhetetlen lesz az olyan márkák számára, amelyek szeretnék láthatóbbá tenni magukat az ünnepi vásárlók előtt.

A legfontosabb marketing stratégia: helyi egészségügyi SEO
2022-09-20

A helyi egészségügyi SEO alapjai

A helyi egészségügyi SEO az az orvosok, klinikák és kórházak egyik legfontosabb marketingstratégiája, amivel ezek a szolgáltatók láthatóbbá tehetik magukat a közelben kereső felhasználók, vagyis lehetséges pácienseik számára.  

helyi seo tippek
2022-09-15

A helyi SEO 5 alapfeltétele

A helyi SEO, azaz helyi keresőoptimalizálás segítségével a közeledben keresgélő felhasználóknak népszerűsítheted vállalatodat. A helyi SEO-val általában a Google felületét szokás megcélozni, de más keresőmotorokra is lehet helyileg optimalizálni. A keresőoptimalizálás e formája az online marketing egyik leghatékonyabb ágazata, amivel elérheted, hogy tartalmaid a kívánt keresésekre jelenjenek meg ideális ügyfeleid számára.

Plasztikai sebészeti webdesign elvek: Ezekre figyelj!
2022-09-13

3 alapvető webdesign elv plasztikai sebészeknek

Ha van egy színvonalas plasztikai sebészeted, akkor azt manapság csupán fél sikerként könyvelheted el. Az internet modern világában ezt a színvonalat webhelyednek is tükröznie kell, ráadásul nem csak megjelenésében, hanem működésében is. Hiába vagy tele plasztikai sikertörténetekkel, ha nem használod fel ezeket sebészeted webhelyén. Egy ilyen profinak, mint neked hasonlóan profi online jelenlétre is szüksége lesz, aminek a központja minden esetben egy jól kialakított, modern webhely. Akár egy új webhelyet szeretnél létrehozni sebészeted számára, akár a meglévőt tervezed felújítani, az alábbi elveket már az első lépéstől kezdve szem előtt kell tartanod.  

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!