Online marketing hoteleknek: Turizmusmarketing online, online marketing szállodáknak, hotel marketing, hotel marketing tanácsadás

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing hoteleknek komplex megoldásokkal

Czifra Zsófia

szerző:
Czifra Zsófia

Online marketing hoteleknek 18 éves tapasztalattal és komplex megoldásokkal, mert komplexitás nélkül nincs online marketing! Az online marketing hoteleknek is cégre szabott stratégiát igényel, ha vaktában lövöldözöl, az egész mit sem ér!

Online marketing hoteleknek: Ismerjük a problémáidat

18 éve foglalkozunk marketinggel, és a hotel marketing területeivel is, ez idő alatt számos kisebb és nagyobb létesítmény online marketing stratégiáját készítettük el és valósítottuk meg. Ha online marketing hoteleknek, akkor a legjobb helyen jársz!

 

Úgy érzed, szállodád nem tud kitűnni a konkurenciáid közül? Nem tudod eléggé kommunikálni a hotel pozitív tulajdonságait? Nem vagy elégedett a vendégek összetételével? Több rendezvényhelyszín ajánlatkérést szeretnél, több vendég kellene a hétköznapokra, esetleg sokallod az OTA-k (szállásközvetítő weboldalak) jutalékait? Szeretnél javítani a hoteledről alkotott véleményeken? Jól ismerjük ezeket a problémákat, tucatnyi szálloda esetében találkoztunk már velük, és orvosoltuk őket nagy sikerrel. Ha nincs több kérdés, és most azonnal belevágnál, kattints az alábbi linkre, és vedd fel velünk a kapcsolatot: online marketing hoteleknek, hotel marketing tanácsadás.

 

Online marketing hoteleknek komplex megoldásokkal

Az online marketing hoteleknek több néhány Google Ads kampánynál vagy Facebook posztnál, ahogy minden esetben, úgy a hotel marketingben is komplexen kell tudnunk kezelni az egyes eszközöket és felületeket. Ne kérj arra, hogy javítsunk az ügyfél élményen, ne akard, hogy keresőoptimalizáljuk a weboldaladat, vagy szerezzünk több követőt az Instagramodra, hiszen te valójában nem ezt szeretnéd.

 

Mi az, amiben segíteni tudunk? Több közvetlen foglalást és rendezvényhelyszín ajánlatkérést tudunk szerezni neked. Akkor, ha komplex online marketing stratégiát készítünk hotelednek.

 

Online marketing hoteleknek: Az első lépés

Ha azt kéred, küldjünk neked árajánlatot, hogy rájöjj, mégis mennyibe kerül az online marketing hoteleknek, ebben nem tudunk segíteni. Hiba lenne sablon csomagokat ráhúzni egymástól teljesen különböző turisztikai egységekre, így mi az egyedi, cégre szabott megoldásokban hiszünk.

 

Ehelyett inkább alaposan megismerünk téged és a hoteledet, a célkitűzéseidet, lehetőségeidet és akadályaidat, célközönségedet és konkurenciáidat. Ezzel a tudással felvértezve átnézzük az eddigi marketing tevékenységed egy online marketing audit keretében, majd hoteledre szabott online marketing stratégiát alkotunk neked.

 

Online marketing hoteleknek: Az audit részletei

Az online marketing audit és stratégia kialakítás két alkalmas találkozót foglal magában. Az első alkalommal átbeszéljük a fentieket, megnézzük, mi történt eddig, és átadunk egy listát azokról a hozzáférésekről (weboldal, analitikai eszközök, Google Ads, Facebook, stb.), amelyekre szükségünk lesz ahhoz, hogy elemezzük szállodád eddigi online jelenlétet, hiszen az online marketing hoteleknek itt kezdődik. 

 

Ezt követően indul az irodai munka, az eddigiek áttekintése és cégspecifikus stratégiád megalkotása, amelyenek eredményeit a második találkozó során prezentálunk neked.

 

Online marketing hoteleknek: Stratégiával

Nem lehetséges online marketing hoteleknek stratégia nélkül. A stratégiával a kezedben tisztában leszel az online hotel marketing összefüggéseivel és működésével, darabszám szerint megtalálsz majd benne minden javaslatot azokról a feladatokról, amelyeket szükségesnek látunk elvégezni ahhoz, hogy célkitűzéseid megvalósuljanak.

 

Itt végre kiderül az, amire igazán kíváncsi vagy: mennyibe kerül az online marketing hoteleknek? A feladatokat és a kapcsolódó javaslatokat, irányvonalat és darabszámokat egy akciótervben összesítjük, amely egyben az ajánlatunkat is tartalmazza. Ezzel a kezedben eldöntheted, hogy a feladatokat te magad megvalósítod, vagy ránk bízod.

 

Online marketing hoteleknek: Akiknek eddig segítettünk

Sok-sok éve biztosítunk komplex online marketinget hoteleknek. Ügyfeleink közé tartozott vagy tartozik ma is számos kiemelkedő szálloda: a Zichy Park Hotel, a Residence Balaton, a Baltazár Budapest, a Pest-Buda Bistro és Hotel, az Erla Villa, az Oxigén Hotel**** Family & Spa, a Kristály Hotel Ajka****, a Relax Hotel Hévíznél, vagy az Idill Hotel, a Duna Relax & Event Hotel is


Értesülj elsőkézből legfrisseb híreinkről

Ha szeretnél még többet olvasni a témában,
iratkozz fel hogy azonnal értesülj legújabb cikkeinkről!

Ha hasznosnak találtad cikkemet, oszd meg ismerőseiddel is!


Még több cikk a témában

Marketingest keresünk - marketinges állásajánlat
2021-03-22

Marketingest keresünk - marketinges állásajánlat

Milyen hülye megfogalmazás már ez, hogy marketingest keresünk… Kit kerestek igazából? Miért nem írjátok le pontosan? Mutatom...  

webáruház működése
2022-05-12

Hogy működik egy webáruház?

Az internet korában mindenkinek lehetősége van arra, hogy online környezetben értékesítsen. Legyen szó kézműves alkotásokról, vagy egy kisebb-nagyobb cég termékeiről, az online vásárlás manapság annyira elterjedt, hogy sokak számára az új normává vált.

Hogyan elemezzük megfelelően adatainkat az egészségügyben?
2022-05-10

Az egészségügyi adatelemzés problémái és megoldásai

A mai modern világban az egészségügyi szolgáltatók tisztában vannak vele, hogy az adatok részletes ismerete a tájékozott klinikai döntéshozás egyik alapfeltétele. Sok szervezet számára azonban még ennek ellenére is kihívást jelent az adatelemző eszközök hatékony alkalmazása. Szóval miért éri meg foglalkozni az egészségügyi adatelemzéssel, és milyen problémákra kínál megoldást a különböző szolgáltatóknak és szervezeteknek? Az alábbiakban ezekre olvashatsz néhány példát.

Integrált marketing az egészségügyben: Mi ez pontosan?
2022-05-03

Mi az az integrált marketing (és miért olyan fontos egy egészségügyi...

A cégvezetők minden iparágban tisztában vannak vele, hogy a morálnak mindig felülről kell érkeznie. Amikor a vezetőség összehangoltan végzi munkáját és együttes erővel tesznek azért, hogy közös üzenetük az egész céget átjárja, akkor ezzel hűséget, bizalmat és magabiztosságot ébresztenek alkalmazottjaikban saját márkájuk, küldetésük és céljaik iránt. Ideális esetben a marketing aztán ezt az üzenetet továbbítja a cég célközönségének. A marketing azonban manapság egyszerre számos csatornán és többféle formátumban zajlik, és sok márkának nehezére esik olyan üzeneteket megfogalmaznia, amelyet az összes ilyen csatornán képesek lennének terjeszteni. Ez a helyzet szedett-vetett marketinget, egymással össze nem függő...

első webshop eladás
2022-04-28

Így add el első termékedet webáruházadban

Ha épp most készült el online üzleted, akkor minden bizonnyal készen állsz az értékesítésre – a kérdés csak az, hogy mi legyen az első lépés…

google index
2022-04-21

A Google talán sosem indexel egyes felfedezett oldalakat

A Google szerint a Search Console lefedettségi jelentésében megjelenő „Felfedezve – Jelenleg nincs indexelve” állapot talán soha nem tűnik majd el, mert egyáltalán nem biztos, hogy egy webhely összes oldala valaha is indexelésre kerülne.

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!