Közösségi média marketing asszisztensi állás

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Közösségi média marketing asszisztensi állás

Máté Balázs

szerző:
Máté Balázs

facebook instagram

Ha az életed a közösségi média, a Tik-Tok, az Insta a Facebook vagy a YouTube, akkor ez a hirdetés Neked szól. Nem baj, ha hivatás-szerűen nem, vagy keveset foglalkoztál ezekkel az oldalakkal, elég, ha kreatív vagy, véredben van a közösségi média oldalak használata, hiszen mi mindenre megtanítunk. Több, mint 3 millió Facebook rajongót kezelünk 10+ éve, visszük ügyfeleink és saját újságaink Insta oldalait, készítünk jól célzott, összetett hirdetéseket, marketing stratégia alapján. Ismét több a munkánk, ismét bővülnünk kell, talán Veled!
 

A munkac során heti egy nap szeretnénk Téged irodánkban látni, Gödöllő városközpontjában. A másik 4 nap home office-ban dolgozhatsz – csak annyit kérünk, hogy légy eredményes! Csapatunk fiatalos, az irodában töltött napok során is jól fogod érezni magad, sőt, számíthatsz rá, hogy évente kb. 2 alkalommal együtt bulizunk csapatépítő keretén belül! 

Emellett folyamatos tanulási, fejlődési lehetőséget biztosítunk, változatos projekteken dolgozhatsz kollégáinkkal közösen, ahol számos érdekes területet ismerhetsz meg. 

 


És hogy mi lesz a feladatod…?

  • Facebook oldalak vezetése, kreatívok gyártása, átosztások oldalak között ügyfeleinknek és saját, 3 millió követőnknek (oldalak listája itt találod: www.abfox.hu)
  • Facebook hirdetések kezelése és gyártása
  • Instagram oldalak vezetése, hirdetések kezelése
  • Tik-Tok oldalak vezetése, hirdetéskezelés
  • Ügyfeleink igényei és a változó netes világ alapján más közösségi média platformok felfedezése, lehetőségeik kiaknázása :) 

 

Amennyiben úgy érzed, szeretnél fejlődni, Magyarország egyik vezető online marketing ügynökségének csapatához tartozni, írj rá cégvezetőnkre Facebook Messengeren! Ez az első feladat… :) 

 

Kikkel dolgozhatsz majd együtt? Referenciáink a teljesség igénye nélkül IDE kattintva! 
 


Értesülj elsőkézből legfrisseb híreinkről

Ha szeretnél még többet olvasni a témában,
iratkozz fel hogy azonnal értesülj legújabb cikkeinkről!

Ha hasznosnak találtad cikkemet, oszd meg ismerőseiddel is!


Még több cikk a témában

SEO nélkülözhetetlen elemei
2022-09-29

A keresőoptimalizálás 5 nélkülözhetetlen eleme

Az online kereskedők folyamatosan azt kutatják, hogy hogyan szerezhetnének még több forgalmat webáruházuk számára. Érdekes módon a keresőoptimalizálás, azaz a SEO gyakran elkerüli a figyelmüket. Ha azonban szeretnél a világ leglátogatottabb webhelyén (Google) megjelenni kínálatoddal, akkor muszáj leszel foglalkozni vele.

Mi azaz off-page SEO? Hogyan alkalmazd?
2022-09-27

Így segíti webhelyedet az off-page SEO

Amikor a keresőoptimalizálásról van szó, akkor a legtöbb on-page (vagy on-site) SEO feladat magától értetődő. Szükséged lesz egy nagy adag jó minőségű tartalomra, gondosan kiválogatott kulcsszavakra, néhány releváns belső hivatkozásra, és így tovább. De mi a helyzet az off-page SEO-val? Egyáltalán mit takar, és hogyan csinálhatod hatékonyan? Az alábbiakban többek között ezekre a kérdésekre kapsz választ!

SEO trendek az ünnepekre
2022-09-22

5 e-kereskedelmi SEO trend az ünnepekre

Habár épp, hogy véget ért a nyár, sokan már most az év végi ünnepi szezonra igyekeznek felkészíteni marketingstratégiájukat. A SEO, vagyis a keresőoptimalizálás természetesen idén is nélkülözhetetlen lesz az olyan márkák számára, amelyek szeretnék láthatóbbá tenni magukat az ünnepi vásárlók előtt.

A legfontosabb marketing stratégia: helyi egészségügyi SEO
2022-09-20

A helyi egészségügyi SEO alapjai

A helyi egészségügyi SEO az az orvosok, klinikák és kórházak egyik legfontosabb marketingstratégiája, amivel ezek a szolgáltatók láthatóbbá tehetik magukat a közelben kereső felhasználók, vagyis lehetséges pácienseik számára.  

helyi seo tippek
2022-09-15

A helyi SEO 5 alapfeltétele

A helyi SEO, azaz helyi keresőoptimalizálás segítségével a közeledben keresgélő felhasználóknak népszerűsítheted vállalatodat. A helyi SEO-val általában a Google felületét szokás megcélozni, de más keresőmotorokra is lehet helyileg optimalizálni. A keresőoptimalizálás e formája az online marketing egyik leghatékonyabb ágazata, amivel elérheted, hogy tartalmaid a kívánt keresésekre jelenjenek meg ideális ügyfeleid számára.

Plasztikai sebészeti webdesign elvek: Ezekre figyelj!
2022-09-13

3 alapvető webdesign elv plasztikai sebészeknek

Ha van egy színvonalas plasztikai sebészeted, akkor azt manapság csupán fél sikerként könyvelheted el. Az internet modern világában ezt a színvonalat webhelyednek is tükröznie kell, ráadásul nem csak megjelenésében, hanem működésében is. Hiába vagy tele plasztikai sikertörténetekkel, ha nem használod fel ezeket sebészeted webhelyén. Egy ilyen profinak, mint neked hasonlóan profi online jelenlétre is szüksége lesz, aminek a központja minden esetben egy jól kialakított, modern webhely. Akár egy új webhelyet szeretnél létrehozni sebészeted számára, akár a meglévőt tervezed felújítani, az alábbi elveket már az első lépéstől kezdve szem előtt kell tartanod.  

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!