Közösségi média marketing asszisztensi állás

Közösségi média marketing asszisztensi állás

Közösségi média marketing asszisztensi állás

Ha az életed a közösségi média, a Tik-Tok, az Insta a Facebook vagy a YouTube, akkor ez a hirdetés Neked szól. Nem baj, ha hivatás-szerűen nem, vagy keveset foglalkoztál ezekkel az oldalakkal, elég, ha kreatív vagy, véredben van a közösségi média oldalak használata, hiszen mi mindenre megtanítunk. Több, mint 3 millió Facebook rajongót kezelünk 10+ éve, visszük ügyfeleink és saját újságaink Insta oldalait, készítünk jól célzott, összetett hirdetéseket, marketing stratégia alapján. Ismét több a munkánk, ismét bővülnünk kell, talán Veled!
 

Közösségi média marketing asszisztensi állás

A munkac során heti egy nap szeretnénk Téged irodánkban látni, Gödöllő városközpontjában. A másik 4 nap home office-ban dolgozhatsz – csak annyit kérünk, hogy légy eredményes! Csapatunk fiatalos, az irodában töltött napok során is jól fogod érezni magad, sőt, számíthatsz rá, hogy évente kb. 2 alkalommal együtt bulizunk csapatépítő keretén belül! 

Emellett folyamatos tanulási, fejlődési lehetőséget biztosítunk, változatos projekteken dolgozhatsz kollégáinkkal közösen, ahol számos érdekes területet ismerhetsz meg. 

 


És hogy mi lesz a feladatod…?

  • Facebook oldalak vezetése, kreatívok gyártása, átosztások oldalak között ügyfeleinknek és saját, 3 millió követőnknek (oldalak listája itt találod: www.abfox.hu)
  • Facebook hirdetések kezelése és gyártása
  • Instagram oldalak vezetése, hirdetések kezelése
  • Tik-Tok oldalak vezetése, hirdetéskezelés
  • Ügyfeleink igényei és a változó netes világ alapján más közösségi média platformok felfedezése, lehetőségeik kiaknázása :) 

 

Amennyiben úgy érzed, szeretnél fejlődni, Magyarország egyik vezető online marketing ügynökségének csapatához tartozni, írj rá cégvezetőnkre Facebook Messengeren! Ez az első feladat… :) 

 

Kikkel dolgozhatsz majd együtt? Referenciáink a teljesség igénye nélkül IDE kattintva! 
 

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok