Közösségi média marketing asszisztensi állás

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Közösségi média marketing asszisztensi állás

Máté Balázs

szerző:
Máté Balázs

facebook instagram

Ha az életed a közösségi média, a Tik-Tok, az Insta a Facebook vagy a YouTube, akkor ez a hirdetés Neked szól. Nem baj, ha hivatás-szerűen nem, vagy keveset foglalkoztál ezekkel az oldalakkal, elég, ha kreatív vagy, véredben van a közösségi média oldalak használata, hiszen mi mindenre megtanítunk. Több, mint 3 millió Facebook rajongót kezelünk 10+ éve, visszük ügyfeleink és saját újságaink Insta oldalait, készítünk jól célzott, összetett hirdetéseket, marketing stratégia alapján. Ismét több a munkánk, ismét bővülnünk kell, talán Veled!
 

A munkac során heti egy nap szeretnénk Téged irodánkban látni, Gödöllő városközpontjában. A másik 4 nap home office-ban dolgozhatsz – csak annyit kérünk, hogy légy eredményes! Csapatunk fiatalos, az irodában töltött napok során is jól fogod érezni magad, sőt, számíthatsz rá, hogy évente kb. 2 alkalommal együtt bulizunk csapatépítő keretén belül! 

Emellett folyamatos tanulási, fejlődési lehetőséget biztosítunk, változatos projekteken dolgozhatsz kollégáinkkal közösen, ahol számos érdekes területet ismerhetsz meg. 

 


És hogy mi lesz a feladatod…?

  • Facebook oldalak vezetése, kreatívok gyártása, átosztások oldalak között ügyfeleinknek és saját, 3 millió követőnknek (oldalak listája itt találod: www.abfox.hu)
  • Facebook hirdetések kezelése és gyártása
  • Instagram oldalak vezetése, hirdetések kezelése
  • Tik-Tok oldalak vezetése, hirdetéskezelés
  • Ügyfeleink igényei és a változó netes világ alapján más közösségi média platformok felfedezése, lehetőségeik kiaknázása :) 

 

Amennyiben úgy érzed, szeretnél fejlődni, Magyarország egyik vezető online marketing ügynökségének csapatához tartozni, írj rá cégvezetőnkre Facebook Messengeren! Ez az első feladat… :) 

 

Kikkel dolgozhatsz majd együtt? Referenciáink a teljesség igénye nélkül IDE kattintva! 
 


Értesülj elsőkézből legfrisseb híreinkről

Ha szeretnél még többet olvasni a témában,
iratkozz fel hogy azonnal értesülj legújabb cikkeinkről!

Ha hasznosnak találtad cikkemet, oszd meg ismerőseiddel is!


Még több cikk a témában

Marketingest keresünk - marketinges állásajánlat
2021-03-22

Marketingest keresünk - marketinges állásajánlat

Milyen hülye megfogalmazás már ez, hogy marketingest keresünk… Kit kerestek igazából? Miért nem írjátok le pontosan? Mutatom...  

webáruház működése
2022-05-12

Hogy működik egy webáruház?

Az internet korában mindenkinek lehetősége van arra, hogy online környezetben értékesítsen. Legyen szó kézműves alkotásokról, vagy egy kisebb-nagyobb cég termékeiről, az online vásárlás manapság annyira elterjedt, hogy sokak számára az új normává vált.

Hogyan elemezzük megfelelően adatainkat az egészségügyben?
2022-05-10

Az egészségügyi adatelemzés problémái és megoldásai

A mai modern világban az egészségügyi szolgáltatók tisztában vannak vele, hogy az adatok részletes ismerete a tájékozott klinikai döntéshozás egyik alapfeltétele. Sok szervezet számára azonban még ennek ellenére is kihívást jelent az adatelemző eszközök hatékony alkalmazása. Szóval miért éri meg foglalkozni az egészségügyi adatelemzéssel, és milyen problémákra kínál megoldást a különböző szolgáltatóknak és szervezeteknek? Az alábbiakban ezekre olvashatsz néhány példát.

Integrált marketing az egészségügyben: Mi ez pontosan?
2022-05-03

Mi az az integrált marketing (és miért olyan fontos egy egészségügyi...

A cégvezetők minden iparágban tisztában vannak vele, hogy a morálnak mindig felülről kell érkeznie. Amikor a vezetőség összehangoltan végzi munkáját és együttes erővel tesznek azért, hogy közös üzenetük az egész céget átjárja, akkor ezzel hűséget, bizalmat és magabiztosságot ébresztenek alkalmazottjaikban saját márkájuk, küldetésük és céljaik iránt. Ideális esetben a marketing aztán ezt az üzenetet továbbítja a cég célközönségének. A marketing azonban manapság egyszerre számos csatornán és többféle formátumban zajlik, és sok márkának nehezére esik olyan üzeneteket megfogalmaznia, amelyet az összes ilyen csatornán képesek lennének terjeszteni. Ez a helyzet szedett-vetett marketinget, egymással össze nem függő...

első webshop eladás
2022-04-28

Így add el első termékedet webáruházadban

Ha épp most készült el online üzleted, akkor minden bizonnyal készen állsz az értékesítésre – a kérdés csak az, hogy mi legyen az első lépés…

google index
2022-04-21

A Google talán sosem indexel egyes felfedezett oldalakat

A Google szerint a Search Console lefedettségi jelentésében megjelenő „Felfedezve – Jelenleg nincs indexelve” állapot talán soha nem tűnik majd el, mert egyáltalán nem biztos, hogy egy webhely összes oldala valaha is indexelésre kerülne.

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!