Szépségszalon marketing szépségipari vállalkozásoknak

Szépségszalon marketing szépségipari vállalkozásoknak

Szépségszalon marketing: Hogyan növeld ügyfélköröd?

Felfuttatnád szépségszalonod? Szeretnéd bővíteni ügyfélköröd? Fordíts energiát és fektess be szépségszalon marketingre, amely valóban meg is térül számodra. Milyen marketing eszközökre lesz szükséged? Ebben segítünk! 

Szépségszalon marketing szépségipari vállalkozásoknak

Szépségszalon marketing – Az alapok 

Szépségszalon marketinged alapja egy jó weboldal lesz. Egy jó weboldal elengedhetetlen szalonod szempontjából, hiszen ezáltal ismerhetnek meg közelebb téged potenciális ügyfeleid, és ezalapján találhatnak is meg téged. Szépségszalonod weboldalán érdemes minden fontos tudnivalót feltüntetned, amely segít tájékozódni felhasználóidnak. A fontos információk feltöltése azonban nem lesz elég marketing tevékenységedhez, hiszen lényeges a minőségi tartalomfeltöltés és a weboldal technikai beállításai is annak érdekében, hogy vállalkozásod szem előtt maradhasson. Tehát nem lesz elegendő egy szép, esztétikus weboldal, ha nem találnak majd meg általa potenciális ügyfeleid. 

 

Szépségszalon marketing – Mire lesz még szükséged? 

A weboldalad üzemeltetéséhez szükséged lesz minőségi tartalomgyártásra, amely segít majd, hogy honlapod megjelenjen a Google keresőjében. Minőségi tartalomgyártás alatt mit is értünk? Olyan tartalmakat, amelyek informatívak, érdekesek lesznek potenciális ügyfeleid számára, emellett tartalmaznak olyan kulcsszavakat, kifejezéseket is, amik szintén relevánsak lesznek vállalkozásodnak. Hogyan érdemes elindulni? Egy alapos kulcsszókutatással, amely sorra veszi azokat a kifejezéseket, amelyek kapcsolódnak szépségszalonodhoz. Legyenek ezek a kifejezések akár az általad nyújtott szolgáltatások, mint a „fiatalító arckezelés”, akár lokális kifejezések, mint a „kozmetika Budapesten” vagy az ügyfelek problémáira megoldást nyújtó kulcsszavak, mint a „pattanásos bőr ellen”. Ha nem tudod pontosan hogyan indulj ennek a kulcsszókutatásnak, akkor mi segítünk ebben és természetesen szépségszalon marketinged kialakításában is. Kérj ajánlatot most az alábbi linken

 

Szépségszalon marketing – Elegendő számomra a közösségi média? 

Sok szépségszalon marketingje kimerül a közösségi média tevékenységben. A Facebook és az Instagram profil működtetése viszont hosszú távon nem lesz elegendő számodra, különösen akkor, ha bővítenéd ügyfélköröd vagy szalonod. A közösségi média kezdetnek jó lehet, azonban az összefüggéstelen posztolások, bejegyzések és az értelmetlen hirdetés kiemelések nem fognak eredményt hozni számodra. Ezért fontos weboldalad alapnak és komplexen összekötve szépségszalon marketinged a közösségi médiával, valamint tartalommarketinggel. 

 

Szépségszalon marketing – Az influencerek egyenlők a sikerre vitt vállalkozással? 

A szépségipar és a szépségszalon marketing kiemelkedő része lehet az influencer marketing. A különböző beauty influencerek jó megoldásnak tűnhetnek szépségszalonod felfuttatására, azonban nagyon nem mindegy kivel reklámozod magad. Egy-egy influencer valóban segítségedre lehet, viszont néha igen félremehet a célközönség és nem potenciális ügyfélkört fogsz bevonzza. Tehát ne erre alapozz elsősorban, hiszen számos költségbe verheted magad feleslegesen. Mi tehát a teendő? Egy valódi komplex szépségszalon marketing stratégia kialakítása, amely mindent egybevesz. 

 

Szépségszalon marketing – Stratégia, amely mérhető eredményeket hoz

A szépségszalon marketing stratégiád egy előrejelzés lesz számodra a kitűzött célokkal, az alkalmazott marketing eszközökkel és persze mérhető eredményekkel. Az eredmények folyamatos figyelése fogja mutatni, hogy mely eszközök, hogyan teljesítettek az aktuális időszakban, min érdemes változtatni, erősíteni és mi az, amit jobb nem erőltetni. Szépségszalon marketing stratégiád kialakításában profi marketing csapatunk segít neked, amellyel bővítheted ügyfélköröd, erősítheted branded és legyen bármi célod, együtt elérhetjük!

Kérj ajánlatot most marketing ügynökségünktől céljaid elérésére! 
 

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok