Modernizáld te is fogorvosi rendelőd digitális kijelzőkkel a jobb páciensélményért

Modernizáld te is fogorvosi rendelőd digitális kijelzőkkel a jobb páciensélményért

Ezért van szüksége minden fogorvosnak digitális kijelzőkre

Lelkiismeretes fogorvosként bizonyára te is szeretnél minél jobb páciensélményt nyújtani betegeidnek, akiknek már a váróban töltött idő is kifejezetten stresszes lehet. A digitális aláírások sokat segíthetnek ebben, és egy sokkal nyugodtabb, kellemesebb hellyé varázsolhatják várótermedet pácienseid számára.
Mindehhez csupán egy fejlett digitális aláírás alkalmazásra, egy modern CMS-re, és egy digitális kijelzőre lesz szükséged. Íme néhány jó tanács a hatékony digitális aláírásokhoz fogorvosoknak!

Modernizáld te is fogorvosi rendelőd digitális kijelzőkkel a jobb páciensélményért

1. Mutasd be a fogorvosokat és asszisztenseiket

Sokkal emberibbé teheted fogorvosaidat és asszisztenseiket meglévő és új pácienseid számára, ha a váróteremben egy digitális kijelzőn keresztül mutatod be őket nekik. Ahogy a betegek megérkeznek váródba, rögtön láthatják majd, hogy ki fogadja őket, és milyen szakmai tapasztalat áll az adott orvos háta mögött. Egyből tudni fogják, hogy jó kezekben lesznek!

 

2. Készíts digitális emlékeztetőket aláírásaiddal

Talán a te rendelődben is gyakori, hogy különféle értesítéseket szeretnél megosztani pácienseiddel és/vagy munkatársaiddal, és ilyenkor rengeteg papírfecni készül, amiket muszáj rendszerezni, nyomon követni, lecserélgetni, és így tovább.
Egy digitális kijelző könnyedén átveheti ezt a feladatot, hiszen a különböző szövegek, jelzések, és egyéb tartalmak bármikor azonnal módosíthatók rajta, ráadásul az elkallódott papíroktól sem kell tartani. Ezeken a kijelzőkön mindig naprakész információkat olvashatnak a páciensek és a kollégák is.
Akár promóciókat is megjeleníthetsz ezen a felületen az olyan népszerű kezelésekről, mint a fogfehérítés vagy a fogszabályozás, ráadásul egy digitális visszaszámlálót is elhelyezhetsz mellettük, ami azt jelzi, hogy hány szabad helyed van még ezekre a kezelésekre az adott hónapban.

 

3. Kínálj egészségügyi tippeket

Habár a hazavihető szórólapoktól nem muszáj végleg megválni, nem csak ezeken oszthatsz meg hasznos egészségügyi tanácsokat várakozó pácienseiddel. Sorolj fel néhány rövid, hasznos tudnivalót a fogak, a fogíny, és a száj általános karbantartásáról, és állítsd be, hogy ezek egymást váltogassák a kijelzőn.
Még akár néma, feliratozott videókat is megoszthatsz a helyes fogmosási technikákról, vagy a gyakran félreértett fogselymezésről. Ezek a videók lekötik az emberek figyelmét, amitől a várakozás is rövidebbnek tűnik majd.

 

4. Népszerűsítsd közösségi médiádat

Vannak, akik előszeretettel osztják meg másokkal a közösségi médián, hogy elégedetten tértek haza fogorvosuktól. Egy, a váródban kihelyezett digitális képernyővel ezeket a bejegyzéseket is büszkén mutogathatod pácienseidnek, hiszen erős társadalmi bizonyítékként szolgálnak praxisod színvonaláról. Beágyazhatod például klinikád Twitter fiókját, megjelenítheted legújabb Facebook vagy Instagram bejegyzéseidet, vagy akár legjobb Google Cégem értékeléseidet is.

 

5. Egyéb tartalmak

Amellett, hogy hasznos információkat osztasz meg a praxisról, a klinikáról, az orvosokról, egyéb tartalmakat is megjeleníthetsz digitális képernyődön. Az élő hírek, YouTube videók, és más közösségi médiás hírfolyamok mind érdekelhetik pácienseidet, és segíthetnek egy kicsit elvonni a figyelmüket a várakozás feszültségéről. Gyermekfogászatokon főleg nagy sikere van az animációs filmeket lejátszó képernyőknek.
A zene szintén pozitívan hat a várakozókra – több tanulmány is bizonyította, hogy a páciensek kevesebb stresszhormont termelnek, ha a váróban zenét hallgatnak, mint azok, akik nyugtatóval próbálják meg csillapítani a szorongásaikat.
 

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok