Kutatással egybekötött nyereményjáték!- Nyerj ebédet Jamie Olivernél

Utazási szokások változása kutatás

Kutatással egybekötött nyereményjáték!- Nyerj ebédet Jamie Olivernél

Vida Noémi Szerző:
Vida Noémi
A Marketing Professzorok csapata mindent megtesz annak érdekében, hogy ügyfeleit a lehető leghatékonyabb marketing munkával segítse. Ennek érdekében nemcsak könyvekből, mások tanulmányaiból tartjuk naprakészen a tudásunkat, hanem saját kutatásokat is végzünk.
Utazási szokások változása kutatás Amennyiben most te is itt vagy, minden bizonnyal te is tettél egy lépést annak érdekében, hogy kutatásunk sikeres legyen. Mi pedig meg is köszönjük ezt. Minden kérdőíves kutatás mellé értékes nyereményekkel készülünk nektek! A kitöltők között sorsolunk, azonban ehhez meg kell adnod az email címedet!
 

FONTOS: A sorsolásban csak azok vehetnek részt, akik megadják az email címüket, illetve beküldik a kérdőívet! Az email címed megadása után kattints vissza mindenképpen a kérdőívhez és nyomd meg a KÜLDÉS gombot, különben a játékon való részvételed ÉRVÉNYTELEN!    
 

Ne felejts el visszamenni és rányomni a küldés gombra, különben nem vehetsz részt a játékban! 

Te nem a kérdőívből tévedtél ide, most hallasz először erről az egészről, és szeretnél játszani! A nyereményjátékoz tartozó kérdőívet itt találod!

 
A kitöltők között egy 30 000 Forint értékű utalványt sorsolunk ki Jamie Oliver Budapesti éttermébe!  Jamie Oliver csapata a csodaszép Budai Várnegyedben várja a vendégeket fenséges olasz ételekkel- a séfhez méltó minőségben. Az olasz ételek ízlelve legalább lélekben bejárhatod a festői olasz vidékeket! Egyszerűen csak add meg email címedet, menj vissza a kérdőívhez, és nyomj a küldés gombra. A nyeremény készpénzre nem beváltható. Köszönjük, ha válaszaiddal hozzájárulsz kutatásunk eredményességéhez, online marketing tevékenységünk sikerességéhez!

Nyereményjátékban való részvétel önkéntes. Adatkezelő tájékoztatja a Játékost, hogy adatainak megadása önkéntes, azonban azok megadása a Játékban való részvétel előfeltételét képezi, mivel a jelzett személyes adatok megadása nélkül az Adatkezelő a Játékot nem tudja lebonyolítani.

Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban, hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyer a Játékban, akkor a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, e-mail cím, postacím), a Szervező és a Megbízott a nyeremény kézbesítése céljából az Információs Önrendelkezési Jogról és az Információ Szabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje. 
A Játékos a Nyereményjátékra történő jelentkezéssel kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy a Szervező az e-mail címére promóciós jelleggel információkat, DM leveleket küldjön a Szervező szolgáltatásaival kapcsolatban. A Játékos a kérdőív beküldésekor, illetve a későbbiek folyamán bármikor megtilthatja a reklám, promóciós jellegű megkeresések küldését, a hírlevélről leiratkozhat.
A sorsolás időpontja előreláthatólag 2023. május 1. de ez a kitöltések száma függvényében változhat. A nyertest emailben értesítjük. Az email címe megadásával elfogadja az adatvédelmi előírásokat, játékszabályzatot!

LÉPJ VISSZA A KÉRDŐÍVHEZ ÉS NYOMD MEG A KÜLDÉS GOMBOT!

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok