Kutatással egybekötött nyereményjáték!- Nyeremény 100.000 Ft értékben, kérdőív kitöltés értékes nyereménnyel

Utazástervezés különbségei a generációs csoportok között kutatás

Kutatással egybekötött nyereményjáték!- Nyeremény 100.000 Ft értékben

Vida Noémi Szerző:
Vida Noémi
Kicsi, de annál lekesebb csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy a lehető leghatékonyabban, és legeredményesebben űzze a marketing tevékenységét, ügyfeleit a legjobb módon segítse sikerre.  Ennek érdekében nemcsak könyvekből, mások tanulmányaiból tartjuk naprakészen a tudásunkat, hanem saját kutatásokat is végzünk, és most ebben kérjük a segítségedet, persze nem leszünk hálátlanok! Értékes nyereményt találtunk nektek!
Utazástervezés különbségei a generációs csoportok között kutatás Amennyiben most te is itt vagy, azt jelenti, hogy jöttél nekünk segíteni a kutatásunkban, mi pedig ezt mághálájuk, nem is akárhogyan! Egy nagyon klassz nyereményjátékot fundáltunk ki nektek. Budapest legszebb részének legmenőbb hoteljébe nyerhettek 2 éjszakát. Igen, a Budai Várnegyedben található, BALTAZAR BOUTIQUE HOTEL-ről van szó.


Ahhoz, hogy részt vehess a nyereményjátékban, meg kell adnod az email címedet, méghozzá azért, hogy értesíteni tudjunk, ha te vagy a szerencsés kiválasztott! Már csak két lépés választ el attól, hogy megnyerhesd a szuper ajándékot, méghoozá, hogy megadd az email címedet, és hogy megnyomd a kérdőív végén található küldés gombot! 
 

FONTOS: A sorsolásban csak azok vehetnek részt, akik megadják az email címüket, és beküldik a kérdőívet! Az email címed megadása után ezért mindenképpen kattints vissza a KÉRDŐÍVHEZ és nyomd meg a végén található KÜLDÉS gombot, különben a játékon való részvételed ÉRVÉNYTELEN, nem vehetsz részt a sorsolásban!

A kérdőívet itt találod!

 

Még egyszer szólunk, hogy ne felejts el visszamenni és rányomni a kérdőív végén található küldés gombra, különben nem vehetsz részt a játékban! Ne az itteni, hanem a kérdőívben található küldés gombra nyomjatok rá!!! 

Te nem a kérdőívből tévedtél ide, most hallasz először erről az egészről, és szeretnél játszani! A nyereményjátékoz tartozó kérdőívet itt találod!

KATTINTS VISSZA A KÉRDŐÍVHEZ!
A kérdőív kitöltői között 100 000 Forintot is meghaladó értékű vouchert sorsolunk ki Budapest egyik legimpozánsabb szállodájába, a BALTAZAR BOUTIQUE HOTEL-be! A szerencsés nyertes egy hétvégét nyerhet 2 fő részére itt.  Mit kell tenned? Egyszerűen csak add meg email címedet, menj vissza a kérdőívhez, és nyomj a küldés gombra. A nyeremény készpénzre nem beváltható. Köszönjük, ha a kérdőív kitöltésével hozzájárulsz kutatásunk eredményességéhez, online marketing tevékenységünk sikerességéhez!

Nyereményjátékban való részvétel önkéntes. Adatkezelő tájékoztatja a Játékost, hogy adatainak megadása önkéntes, azonban azok megadása a Játékban való részvétel előfeltételét képezi, mivel a jelzett személyes adatok megadása nélkül az Adatkezelő a Játékot nem tudja lebonyolítani.
KATTINTS VISSZA A KÉRDŐÍVHEZ!

Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban, hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyer a Játékban, akkor a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, e-mail cím, postacím), a Szervező és a Megbízott a nyeremény kézbesítése céljából az Információs Önrendelkezési Jogról és az Információ Szabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje. 
A Játékos a Nyereményjátékra történő jelentkezéssel kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy a Szervező az e-mail címére promóciós jelleggel információkat, DM leveleket küldjön a Szervező szolgáltatásaival kapcsolatban. A Játékos a kérdőív beküldésekor, illetve a későbbiek folyamán bármikor megtilthatja a reklám, promóciós jellegű megkeresések küldését, a hírlevélről leiratkozhat.
A sorsolás időpontja előreláthatólag 2024. május 1. de ez a kitöltések száma függvényében változhat. A nyertest emailben értesítjük. Az email címe megadásával elfogadja az adatvédelmi előírásokat, játékszabályzatot!


KATTINTS VISSZA A KÉRDŐÍVHEZ!

LÉPJ VISSZA A KÉRDŐÍVHEZ ÉS NYOMD MEG A KÜLDÉS GOMBOT! Ne a lentebb található ajánlatkérő formot töltsétek ki, hanem a kérdőívben lépjetek vissza, és ott nyomjatok rá a küldésre! 

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok