Kutatással egybekötött nyereményjáték!- Hogyan változtak az ételrendelési szokások?

Hogyan változtak az ételrendelési szokások?

Kutatással egybekötött nyereményjáték!- Hogyan változtak az ételrendelési szokások?

Vida Noémi Szerző:
Vida Noémi
A Marketing Professzorok csapata egy újabb izgalmas kutatásban vesz részt. Ezúttal arra vagyunk kíváncsiak, hogy hogyan változtak meg a koronavírus hatására az étterme bejárási, valamint ételrendelési szokások. Kutatásunk sikerességéhez te is hozzájárulhatsz, sőt még nyerhetsz is!
Hogyan változtak az ételrendelési szokások? Amennyiben te is ezt az oldalt böngészed, minden bizonnyal azért van, mert te is hozzájárulsz kutatásunk sikerességéhez! Mi pedig nem vagyunk hálátlanok, a kérdőív kitöltői között értékes nyereményt sorsolunk ki, azonban ahhoz az kell, hogy az alábbi dobozban meg add email címedet, majd visszalépj a kérdőívhez, és megnyomd a küldés gombot. Csak ezzel a két feltétellel kerülhetsz be a játékba!

FONTOS: A sorsolásban csak azok vehetnek részt, akik megadják az email címüket, illetve beküldik a kérdőívet is! Az email címed megadása után kattints vissza mindenképpen a kérdőívhez és nyomd meg a KÜLDÉS gombot, különben a játékon való részvételed ÉRVÉNYTELEN!

 
    
Te nem a kérdőívből tévedtél ide, most hallasz először erről az egészről, és szeretnél játszani! A nyereményjátékhoz tartozó kérdőívet itt találod!


A kitöltők között egy 30 000 Forint értékű utalványt sorsolunk ki Jamie Oliver Budapesti éttermébe! Szerintünk a méltán népszerű séf étterme az egyik legjobb étterem hazánkban, ahol hihetetlen profi csapat vár, hihetetlenül finom ételekkel, amik az olasz recepttúrán alapulnak. Maga a környezet is csodálatos, a Budai Várnegyedben van. Az olasz ételek ízlelve legalább lélekben bejárhatod a festői olasz vidékeket! Egyszerűen csak add meg email címedet, menj vissza a kérdőívhez, és nyomj a küldés gombra. A nyeremény készpénzre nem beváltható. Köszönjük, ha válaszaiddal hozzájárulsz kutatásunk eredményességéhez, online marketing tevékenységünk sikerességéhez!

Nyereményjátékban való részvétel önkéntes. Adatkezelő tájékoztatja a Játékost, hogy adatainak megadása önkéntes, azonban azok megadása a Játékban való részvétel előfeltételét képezi, mivel a jelzett személyes adatok megadása nélkül az Adatkezelő a Játékot nem tudja lebonyolítani. Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban, hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyer a Játékban, akkor a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, e-mail cím, postacím), a Szervező és a Megbízott a nyeremény kézbesítése céljából az Információs Önrendelkezési Jogról és az Információ Szabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje. 

A Játékos a Nyereményjátékra történő jelentkezéssel kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy a Szervező az e-mail címére promóciós jelleggel információkat, DM leveleket küldjön a Szervező szolgáltatásaival kapcsolatban. A Játékos a kérdőív beküldésekor, illetve a későbbiek folyamán bármikor megtilthatja a reklám, promóciós jellegű megkeresések küldését, a hírlevélről leiratkozhat.
A sorsolás időpontja előreláthatólag 2023. május 1. de ez a kitöltések száma függvényében változhat. A nyertest emailben értesítjük. Az email címe megadásával elfogadja az adatvédelmi előírásokat, játékszabályzatot!
 

LÉPJ VISSZA A KÉRDŐÍVHEZ ÉS NYOMD MEG A KÜLDÉS GOMBOT!


 

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok