Nyereményjáték - Doktori kutatáshoz

Nyereményjáték - Doktori kutatáshoz

Nyereményjáték

Vida Noémi Szerző:
Vida Noémi
Doktori munkámhoz egy nagyszabású kutatást végzek, amihez sokak segítségére, válaszaira van szükségem. A kérdőívem több résztémakört boncolgat, így hosszú, tudom, de tényleg minden kérdés nagyon fontos ahhoz, hogy komplex legyen a modell, amit építek. Azok között, akik kitöltik, a kérdőívet értékes nyereményeket sorsolok ki. 
Nyereményjáték - Doktori kutatáshoz Amennyiben szeretnél részt venni a nyereményjátékban, kérjük, töltsd ki az alábbi űrlapot, email címed megadásával. 

 

Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a kitöltést. Amennyiben itt vagy, te is egy hatalmas segítséget nyújtottál abban, hogy kutatásomat sikeresen végre tudjam hajtani. A kitöltők között egy két fő részére szóló wellness hétvégét sorsolunk ki, ehhez azonban meg kell adnod az email címedet
Te nem a kérdőívből tévedtél ide, de szeretnéd megnyerni az egyik értékes nyereményt? FONTOS: A sorsolásban csak azok vehetnek részt, akik megadják az email címüket, illetve beküldik a kérdőívet! Amennyiben te még nem töltötted ki a kérdőívet, akkor kattints IDE vissza. A nyereményjátékoz tartozó kérdőívet itt találod!

 

Mit lehet nyerni?

A kitöltők között kisorsolunk egy wellness hétvége a Balaton mellett található négycsillagos ajkai Kristály Hotelben 2 fő részére. A Hotel Ajkán található, egy csodás park mellett, festői környezetben, a Balaton felvidék lankái között. A szobák, és a wellness részleg is nagyon modern. A kényelmet több szauna, pezsgőfürdő, és kinti teraszos rész is biztosítja. A hotel étterme különleges fogásokkal várja a nyertest, és ha ez még nem lenne elég, akkor a feledhetetlen élményekért a Carbon Bár felel, ahol nemcsak finom italok, hanem egy nagyon különleges bowling pálya is van. 


Nyereményjátékban való részvétel önkéntes. Adatkezelő tájékoztatja a Játékost, hogy adatainak megadása önkéntes, azonban azok megadása a Játékban való részvétel előfeltételét képezi, mivel a jelzett személyes adatok megadása nélkül az Adatkezelő a Játékot nem tudja lebonyolítani.

Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban, hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyer a Játékban, akkor a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, e-mail cím, postacím), a Szervező és a Megbízott a nyeremény kézbesítése céljából az Információs Önrendelkezési Jogról és az Információ Szabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje. 
A Játékos a Nyereményjátékra történő jelentkezéssel kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy a Szervező az e-mail címére promóciós jelleggel információkat, DM leveleket küldjön a Szervező szolgáltatásaival kapcsolatban. A Játékos a kérdőív beküldésekor, illetve a későbbiek folyamán bármikor megtilthatja a reklám, promóciós jellegű megkeresések küldését, a hírlevélről leiratkozhat.
 A Játék szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A www.marketingprofesszorok.hu privát üzenetbe, mailben értesíti a felhasználókat a Játékról, akik kitöltötték kérdőívünket, ezzel egy időben elfogadják a Játék jelen szabályzatát. A nyeremény azt a személyt illeti, akit kisorsolunk.
A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Játék nyertesével privát üzeneten keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.
Felelősségkizárás: A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.
A sorsolás időpontja előreláthatólag 2024. május 1. de ez a kitöltések száma függvényében változhat. A nyertest emailben értesítjük. Az email címe megadásával elfogadja az adatvédelmi előírásokat, játékszabályzatot!

 

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok