PR cikk nyereményjáték

PR cikk nyereményjáték

PR cikk nyereményjáték

A mesterséges intelligencia marketing célú felhasználásával kapcsolatban készítek egy kutatást. Marketingeseket szeretnék megkérdezni arról, hogy hogyan, mire, és miért használják a különböző MI alapú rendszereket. A kérdőív kitöltői között pedig egy PR cikket sorsolunk ki. Köszönöm, ha válaszaiddal te is hozzájárulsz a doktori kutatásom eredményességéhez. A kitöltők között kisorsolunk egy PR cikk elhelyezési lehetőséget egy 38-as DA-val rendelkező, éves szinten egy millió látogatóval rendelkező oldalon. A PR cikkben, egy külső oldalra mutató linket is elhelyezhetsz, ami segíti a SEO-t is. A PR cikk eredeti ára 300.000 Ft. Add meg email címedet, hogy részt vehess a sorsolásban! 


Nyereményjátékban való részvétel önkéntes. Adatkezelő tájékoztatja a Játékost, hogy adatainak megadása önkéntes, azonban azok megadása a Játékban való részvétel előfeltételét képezi, mivel a jelzett személyes adatok megadása nélkül az Adatkezelő a Játékot nem tudja lebonyolítani.

Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban, hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyer a Játékban, akkor a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, e-mail cím, postacím), a Szervező és a Megbízott a nyeremény kézbesítése céljából az Információs Önrendelkezési Jogról és az Információ Szabadságról szóló 2011.évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje. 
A Játékos a Nyereményjátékra történő jelentkezéssel kifejezetten hozzájárul továbbá ahhoz, hogy a Szervező az e-mail címére promóciós jelleggel információkat, DM leveleket küldjön a Szervező szolgáltatásaival kapcsolatban. A Játékos a kérdőív beküldésekor, illetve a későbbiek folyamán bármikor megtilthatja a reklám, promóciós jellegű megkeresések küldését, a hírlevélről leiratkozhat.
 A Játék szabályzata, a nyertesek kiválasztása: A www.marketingprofesszorok.hu privát üzenetbe, mailben értesíti a felhasználókat a Játékról, akik kitöltötték kérdőívünket, ezzel egy időben elfogadják a Játék jelen szabályzatát. A nyeremény azt a személyt illeti, akit kisorsolunk.
A Játék nyerteseinek értesítése, a nyeremény kézbesítése: A Játék nyertesével privát üzeneten keresztül vesszük fel a kapcsolatot, a nyeremény kézbesítésének pontos menetéről a Nyertessel egyeztetünk.
Felelősségkizárás: A Játékban résztvevők (továbbiakban Résztvevők) feladatainak, a megfogalmazott feltételeknek hiányosságáért, értesítési, vagy szállítási késedelemért a Játék Szervezője nem vállal felelősséget. A Résztvevők az általuk tévesen szolgáltatott adatokból adódó valamennyi következményt magukon viselik. A Résztvevő a Játékban történő részvétellel kifejezetten lemond a Játék lebonyolításával, a sorsolással, a nyereményekkel, a nyertesekkel kapcsolatos, a Szervezővel vagy bármely harmadik személlyel szembeni igényérvényesítésről. A Szervező nem felel továbbá a rajta kívül álló okkal (például az Internetes hálózatban keletkezett technikai meghibásodással vagy kimaradással) összefüggésben keletkezett hibákért és ezek következményeiért.

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok