Szerenél hatékony közösségi média marketinget? Tanfolyamunk segítségével menni fog!

Közösségi média marketing tanfolyam - Social media az online marketing rendszerében

Közösségi média marketing tanfolyam - Social media az online marketing rendszerében

Ma már nem kérdés, hogy a Facebook egyike a legnagyobb és legköltséghatékonyabb marketing eszközöknek – feltéve, ha megfelelően használod. A lehetőségek kiaknázásához nem elég az elkóborolt kutyákról szóló megosztásokat olvasgatnod. Meg kell tanulnod hatékonyan alkalmazni ezt a csőre töltött fegyvert, amellyel rengeteg zsákmányt ejthetsz!    
 

Induló tanfolyamok

Jelenleg nem indul tanfolyam.
 
 

Közösségi média marketing – Social media az online marketing komplex rendszerében

A komplex online marketing részeként az alapvető szabályoktól kezdve mutatjuk meg a legapróbb trükköket is Közösségi média marketing tanfolyamunkon. Miért? Mert az online marketingben az eszközök megkerülhetetlenül kapcsolatban állnak egymással. Pontosan tudjuk, és megtanítunk rá téged is, hogy hiába vagy a social media felületek királya, ha nem áll mögötte egy átfogó online marketing stratégia.
 
Több mint 2,5 millió rajongót érünk el saját Facebook oldalainkkal – amely csak részeredmény. Sokkal fontosabb, hogy ezek a követők valódi rajongók, aktív felhasználók. Tematikus oldalainkon keresztül nap mint nap küzdünk, harcolunk a rajongókért, és azért, hogy belőlük üzletet gyártsunk saját, és ügyfeleink részére. Bár egyetemi oktatóból lettünk üzleti tanárok, a kőkemény gyakorlatot oktatjuk: csinálj pénzt a Facebook-ból! Tapasztalunk, fejlesztünk, alkalmazunk, és az eredményeket neked is megtanítjuk! Vedd át tőlünk a tudás alapjait Közösségi média marketing tanfolyamunkon!
 

Közösségi média marketing tanfolyam tematikája - Legyen stratégiád, kezdj mindent az alapoktól!

Tanfolyamunk neked való, ha szeretnéd végre valóban a kezedbe venni az irányítást, és nem vaktában lövöldöznél az online marketing eszközei között. Megmutatjuk, hogyan hozhatod ki a legtöbbet a social media felületekből úgy, hogy valódi eredményeket generálhass.
1.    Közösségi média felületek az online marketing komplex rendszerében
2.    Funkciók és helyes használatuk
3.    Tartalom generálás hogyanja és miértje
4.    Szórakoztatás és értékteremtés
5.    Valódi rajongók gyűjtése, a célközönséged elérése
6.    Mi az, amire képes lehetsz, és mikor fordulj ügynökséghez
 

Miről lesz szó még a Közösségi média marketing tanfolyamon?

A céges jelenlét helyes módja: Ha már dolgozol vele, ne töröljék szabálytalanság miatt! Ismerd meg tanfolyamunkon a legfontosabb szempontokat, amik miatt akár törölhetik is az oldaladat!
 
Gyárts értéket: Mi az, ami értéknek számít céges jelenlét esetén, és mi az, ami nem? Céljaid alapján segítünk meghatározni, a rajongók gyűjtésének útját!
 
Hibák, amiket soha ne kövess el: A nem megfelelő közösségi média marketing akár negatív hatással is lehet cégedre, ha nem ismered a szabályokat! 
 
Facebook és a weboldal kapcsolata: Tereld át a vevőket, és fogadd a megrendeléseket weboldaladon! Tanfolyamunkon arra is kitérünk, hogyan.
 
Kommunikációs a rajongókkal: Olyan rajongókat gyűjts, akik aktívan részt vesznek oldalad életében!
 
5 titkos trükk, amiről inkább ne beszélj senkinek…: Versenyképes akarsz maradni, szeretnéd lekörözni a konkurenciát? Ezekkel a trükkökkel megteheted!
 
Mérj, hogy fejlődj: Megmutatjuk, mire kell figyelned, milyen eszközökkel támogatja oldaladat a Facebook, és mi az, amit magadnak kell kifejlesztened.
 
Posztolás – Mikor, hogyan, mit és mennyit: Hatékonyan, a lehető legrövidebb idő alatt a legjobb eredményeket elérve.
 

Közösségi média marketing tanfolyam – A részletek…

Ár: 19 000 Ft
Létszám: a tanfolyam min. 8 fő részvételével indul!
Helyszín: Pólus Irodaház 1152. Budapest, Szentmihályi út 137.
Időbeosztás: 10:00 – 14:00

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok