Marketing ügynökség - tanácsadás, stratégia alkotás, tervezés és megvalósítás

Rólunk

Rólunk

Marketing ügynökség 2003-óta: kik vagyunk mi?

Marketing ügynökségünket Máté Balázs vezető online marketing tanácsadó, egyetemi oktató alapította azzal a céllal, hogy a digitális világban eltöltött közel két évtizedes tapasztalatának segítségével, több tucat multinacionális vállalat és több száz KKV online marketig kommunikációs startégiájának tervezése és kivitelezés  alapján megbízóinak iparáguk leghatékonyabb digitálsiu marketing stratégiáját dolgozza ki.  Mára egy 14 fős, a digitális világ teljes szegmensét lefedő csapattá nőtte ki magát a 2003-ban elindult kezdeményezés. 

Miért más az MP, mint a többi online marketig ügynökség?

A Marketing Professzorok online marketing ügynökség szakemberei nem csak elméleti tudással rendelkeznek. Több éves tapasztalattal hátunk mögött tudjuk miről beszélünk, amikor azt mondjuk, online marketing. Mi nem ügyfeleinken kísérletezünk. Több, saját fejlesztésű honlapunk (11 online újság, több milliós olvasótáborral, 210 kísérleti tesztoldal) és hozzá kapcsolódó közösségi média felület (több, mint 2 millió Facebook rajomgó saját kezelésben) segíti kutatásainkat, melyekből leendő ügyfeleink profitálnak. 

Hogyan dolgozunk? Digitális marketing ügynökségi szolgáltatások A-Z-ig! 

Soha nem vállalunk részfeladatokat. Soha nem dolgozunk vaktában. Marketing audit keretében megismerjük a cégedet, felmérjük a piacot, megismerjük az alkalmazott marketing eszközeidet és azok hatékonyságát. Ezt követően kidolgozzuk a számodra legmegfelelőbb online marketing stratégiát. A tervezést követően, ha kéred, az elfogadott online marketing stratégiát teljeskörűen, vagy munkatársaiddal együttműködve megvalósítjuk és az eredményeket folyamatosan mérjük. 

Marketing ügynökség kiválasztása: miért válaszd a Marketing Professzorokat?

  • Több mint 20 éves tapasztalat a digitális marketing területén
  • Szakértő csapat, akik naprakészek a legújabb trendekkel
  • Egyedülálló oktatási programok
  • Hasznos blog és hírlevél
  • Rendszeres workshopok és előadások

 

Miben segíthet neked a Marketing Professzorok, mint tapasztalt marketing ügynökség?

Marketing Professzorok online marketing ügynökség: Mindenki előtt egy lépéssel


Az üzleti világban a sikerhez elengedhetetlen egy hatékony marketingstratégia és megfelelő marketingtevékenységek. Azonban sok vállalkozás számára ez a terület kihívást jelenthet, különösen azok számára, akiknek nincs megfelelő tapasztalatuk vagy erőforrásaik a marketing terén. Ebben a helyzetben egy megbízható marketing ügynökség, mint például a Marketing Professzorok, hatalmas segítséget nyújthat a vállalkozásnak abban, hogy felgyorsítsa növekedését és maximalizálja az üzleti sikerét.


A Marketing Professzorok tanácsadói olyan szakemberek, akik széles körű tapasztalattal rendelkeznek a marketing területén, és számos különböző szolgáltatást kínálnak, hogy segítsenek a vállalkozásoknak elérni céljaikat. Ezek a szolgáltatások között szerepel a stratégiai tervezés, a digitális marketing, a tartalomkészítés, a kreatív tervezés, az analitika és sok más. Nézzük meg közelebbről, hogyan segíti a Marketing Professzorok egy vállalkozást, és miért érdemes őket választani üzleti partnerekként.
 

1. Stratégiai tervezés:

Az egyik legfontosabb szerepe a Marketing Professzoroknak abban áll, hogy segítsenek a vállalkozásnak kialakítani vagy optimalizálni a marketingstratégiáját. A stratégiai tervezés során a Marketing Professzorok marketing ügynökség tanácsadói részletesen megvizsgálják a vállalkozás céljait, a célcsoportokat, a versenytársakat és az iparági trendeket, hogy olyan stratégiát dolgozzanak ki, amely lehetővé teszi az üzleti siker elérését. A stratégia kialakítása során az ügynökség segíthet az üzenetek meghatározásában, a célcsoportok azonosításában, a pozícionálásban és a költségvetés tervezésében.
 

2. Digitális marketing:

A digitális marketing ma már elengedhetetlen része az üzleti sikernek, és a Marketing Professzorok marketing ügynökség marketing tanácsadói segíthetnek a vállalkozásnak kihasználni a digitális marketing eszközöket. Ide tartozik a keresőoptimalizálás (SEO), a keresőmarketing (SEM), a szociális média marketing, az e-mail marketing és más online csatornák használata az ügyfelek elérése és bevonása érdekében. Az ügynökség segíthet a vállalkozásnak hatékony online kampányokat tervezni és végrehajtani, hogy növelje az online jelenlétét és maximalizálja az üzleti eredményeit.
 

3. Tartalomkészítés és kreatív tervezés:

A tartalomkészítés és a kreatív tervezés kulcsfontosságú a vállalkozás számára az online és offline marketing területén. A Marketing Professzorok marketing ügynökség munkatársai segíthetnek a vállalkozásnak tartalom létrehozásában, mint például blogbejegyzések, cikkek, videók, infografikák és egyéb vizuális elemek, amelyek segíthetnek az online jelenlét növelésében és az ügyfelek bevonásában. Emellett tervezhetnek és kivitelezhetnek kreatív kampányokat és reklámokat, amelyek kiemelik a vállalkozás márkáját és üzenetét.
 

4. Analitika és teljesítménymérés:

Az adatok elemzése és az eredmények mérése elengedhetetlen ahhoz, hogy egy marketingstratégia hatékony legyen és folyamatosan fejlődjön. A Marketing Professzorok marketing ügynökség tanácsadói segíthetnek a vállalkozásnak abban, hogy nyomon kövesse a kampányok teljesítményét, és elemzéseket készítsen az eredményekről. Ez lehetővé teszi, hogy finomítsák és optimalizálják a marketingtevékenységeket, hogy jobb eredményeket érjenek el és maximalizálják a hozamot a marketingberuházásokból.
 

5. Tanácsadás és oktatás:

A Marketing Professzorok marketing ügynökséggyakran tanácsot adnak az ügyfeleknek a legújabb marketingtrendekről és technológiákról, és oktatást nyújtanak a marketingeszközök és -technikák használatáról. Ez segíthet a vállalkozásnak abban, hogy lépést tartson a piaci változásokkal és versenytársakkal, és kiaknázza az új lehetőségeket és fejlesztéseket a marketingterületen.


Összességében a Marketing Professzorok hatalmas segítséget nyújthatnak a vállalkozásnak abban, hogy felgyorsítsa növekedését és maximalizálja az üzleti sikerét. A széles körű szolgáltatások, a szakértői tudás és a személyre szabott megoldások révén az ügynökség hatékonyan támogathatja a vállalkozás marketingtevékenységeit, és hozzájárulhat a hosszú távú sikerhez és fenntartható növekedéshez. Ha vállalkozása növekedésre és versenyelőnyre törekszik a piacon, a Marketing Professzorok az ideális szövetségesek lehetnek az üzleti sikerért.
 

Online marketing blog

Tudásunk naprakész, melyből ügyfeleink profitálnak

15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt, több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.

Legyen a Tiéd a következő sikertörténetünk!
Jelentkezz auditunkra még ma!

Marketing Professzorok