Czifra Zsófia, online marketing tanácsadó - Marketing Professzorok

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Czifra Zsófia

Online marketing tanácsadó

Egyetemi évei alatt kezdett az online marketing területeivel foglalkozni, diplomáját a Budapesti Metropolitan Egyetem Kommunikáció és médiatudomány szakán szerezte, majd egy online marketing tanfolyamon vett részt, ahol belekóstolt a kreatív szövegírásba, a közösségi média felületek kezelésébe, a projektmenedzsmentbe.

 

Diplomája megszerzését követően került a Marketing Professzorok csapatába, ahol kezdetben a közösségi média felületek kezeléséért, mint asszisztens felelt, majd keresőoptimalizálási feladatokkal foglalkozott. Gyakorlatilag hónapokon belül önálló projekteket vezetett, ma a stratégiák kialakításásában és megvalósításában is szerepet játszik.

 

Az évek alatt leginkább a turizmusmarketing területein tevékenykedett, számos hotel és vendéglátóegység marketing kommunikációjának kialakítása, menedzselése köszönhető neki. 

 

Szakmai minősítések és képzések

Közösségi média marketing tanfolyam

Google Adwords alapok minősítés

Google Adwords Display hirdetések minősítés

Google Adwords Mobile hirdetések minősítés

 

 

Czifra Zsófia legújabb cikkei

Naprakész, friss hírek az online marketing világából

Instagram marketing hoteleknek

10 zseniális Instagram tipp szállodáknak

2020-01-24 Cikkek 4

Emlékszel még azokra az időkre, amikor az Instagrammot a fiatalok, hovatovább a tinédzserek játszóterének nevezték?  Amikor cégek és vállalkozások könnyedén legyintettek egyet, amikor szóba került a platform, és a benne rejlő lehetőségek? Nos, ma már az Instagrammot senkinek sem kell bemutatni, havonta több mint egymilliárd aktív felhasználót számlál. Bár tény, hogy a legtöbb piaci szegmens számára nyújt lehetőségeket a felület, nem szabad megfeledkeznünk a turizmus marketing viralitásáról, amelyet az Instagram bizony tökéletesen kiszolgál!  

Tovább

Tippek, hogy miről írj tartalmat, ha elakadtál

A tartalommarketing fontos, de mit tegyél, ha nem tudod, miről írj?

2020-01-23 Cikkek 4

Nagy támogatói vagyunk a tartalommarketingnek és nem csak a SEO miatt, hanem azért is, mert nagyon jó lehetőséget biztosít arra, hogy beszélgetéseket indítsunk és megosszuk a tudásunkat.

Tovább

Módszerek, hogy több véleményt írjanak vállalkozásodról az interneten

Alkalmazd ezeket a módszereket, hogy több vélemény érkezzen az oldalaidra

2020-01-21 Cikkek 4

A vélemények és ajánlások nagy szerepet játszanak egy márka felfedezésében, erre pedig a marketingeseknek is figyelmet kell fordítaniuk. A keresőmotorok például figyelik a visszajelzéseket, amikor eldöntik, hogy mely üzleteket hogyan rangsorolják egy helyi keresés eredményeként.

Tovább


Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!