Online marketing hírek a legújabb változásokról, és tippek a legjobb szakértőktől

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokEgészségügyi marketing tippek

6 tipp egészségügyi marketingkampányodhoz

2019-12-21 Cikkek 9

A digitális forradalom gyökerestől megváltoztatta az egészségügyi marketing menetét. Az emberek az interneten keresnek maguknak orvosokat és egészségügyi tanácsadókat, így ezért akinek nincs online jelenléte, az könnyedén feledésbe merülhet. Fontos, hogy te is haladj a korral, hogy saját vagy ügyfeled praxisát (vagyis „márkáját,” ha úgy tetszik) sikerre vihesd ebben a digitalizált világban.

Tovább

Közösségi média marketing: trendek 2020-ra amire érdemes odafigyelni

Ezek lesznek 2020 legfontosabb közösségi médiás trendjei

2019-12-17 Cikkek 3

2020 közeledtével minden marketinges arra kíváncsi, hogy milyen trendekre kell majd odafigyelni az új évtized első esztendőjében. 2010 óta rengeteget változott a közösségi média világa, és kétségtelen, hogy ahogy a társadalmi helyzetek alakulásával ez a változás tovább folytatódik majd.   Szóval milyen közösségi médiás trendekre számíthatunk 2020-ban? A következőkben erről lesz szó!  

Tovább


6 kihagyhatatlan tartalommarketing-trend 2020-ra

6 kihagyhatatlan tartalommarketing-trend 2020-ra

2019-12-16 Cikkek 3

Megállíthatatlanul közeledik a tizedforduló, és ha 2020-ban is sikerre szeretnéd vinni márkádat az interneten, akkor a tartalommarketing továbbra is kiemelt szerepet kell kapjon stratégiádban. Az új év azonban új trendeket, vagy a meglévők erősödését is ígéri, és aki nincs képben az aktualitásokat illetően, az könnyedén feledésbe merülhet.   Nézzük tehát, hogy milyen tartalommarketing-trendekre lesz érdemes odafigyelni 2020-ban!  

Tovább


Facebook hirdetési teljesítmények

Hogyan teljesítettek a különböző iparágak hirdetései a Facebookon 2019-ben?

2019-12-15 Cikkek 9

Durván másfél évtizedes fennállása során a Facebook a világ egyik legnagyobb digitális hirdetésszolgáltatójává vált. A platform több millió hirdetőnek kínál kényelmes, modern felületet, és friss, részletes adatbázist, hogy üzenetüket azokhoz a felhasználókhoz juttathassák el, akik biztosan érdeklődnének utánuk.

Tovább


Grafikai elemek

A grafikai elemek szerepe a tartalommarketingben

2019-12-14 Cikkek 9

Sok cég számára a tartalommarketing jelenti az elsődleges kapcsolatot célközönségükkel. Nem csoda, hogy sűrűn hallunk a marketing e formájáról, azonban furcsamód ritkán esik említés a különféle grafikus elemekből, amelyek nélkül a tartalmak sokat veszítenének értékükből.

Tovább

Instagram képaláírások

Így írj hatékony képaláírásokat az Instagramra

2019-12-08 Cikkek 9

Egy közösségi médiás fiókkal rengeteg munka van. Képeket, videókat kell készíteni hozzájuk, blogbejegyzéseket kell írnod, amiket aztán megoszthatsz, és általánosságban érdekes, értékes dolgokat kell kínálnod közönségednek. Van azonban egy terület, amiről ritkán olvashatsz, pedig olyasmiről van szó, amit nem szabad elhanyagolni a közösségi médián, különösen az Instagramon – ezek a képekhez videókhoz írt kísérőszövegek, vagyis, ahogy a platform hívja őket, a képaláírások.

TovábbÚj tartalommarketing ötletek

Honnan meríts új ötleteket tartalommarketingedhez?

2019-12-07 Cikkek 9

A tartalommarketinget mind a B2C, mind a pedig a B2B világában a legnépszerűbb marketingformák között tartják számon. A tartalommarketing az inbound marketing egyik formája, és egyszerre hatásos, költséghatékony, és sokszorosan is képes megtérülni. Sokaknak – érthető módon persze – kihívást jelent rendszeresen új tartalmakkal előállni, különösen, ha egy már évek óta foglalkoznak a marketing e formájával. Ha te is ilyen helyzetben találod magad, és egyszerűen nem tudod, hogy milyen új tartalmakkal szolgálhatnál közönségednek, akkor a következőkben megemlítünk néhány módszert, amelyekkel ihletet meríthetsz tartalommarketingedhez!  

Tovább

Interjú a Zsidai Csoport sales vezetőjével együttműködésünkről

[Interjú| Sikeres együttműködésünk a Zsidai Csoporttal, a megbízó szemszögéből

2019-12-04 Cikkek 3

Mindig nagy boldogság számunkra,  ha ügyfelünk elégedetten nyilatkozik munkánkról, annak hatékonyságát tisztán látja és értékeli. A Zsidai Csoport rendezvényekért sz immár két éve dolgozunk együtt. Kapcsolattartóink személyében egy nagyszerű csapatot ismerhettünk meg, akikkel öröm együtt dolgozni. Ráadásul nem csak a havi találkozóinkon kapunk visszajelzést arról, hogy az általunk behozott rendezvények mind számban, mind minőségben elégedettségre adnak okot, de egy interjút is készíthettünk Sebő Ágival, a Zsidai Csoport sales vezetőjével.    Álljanak alább az ő szavai, hiszen semmi nem mutatja jobban a komplex online marketing hatékonyságát, mint az, ha egy elégedett ügyfél mesél róla! 

Tovább


10 tipp, amit érdemes megfogadnod, ha webáruházad van!

10 trükk webáruházaknak, amire mindenképp érdemes figyelmet fordítanod!

2019-11-26 Cikkek 3

A mai digitális világban a legtöbb cég fő célja minél több online értékesítést lebonyolítani. Tény, hogy a technológia szinte bárki számára lehetővé tette, hogy belekóstoljon az e-kereskedelembe, de online üzletet futtatni, és online üzletet sikeresen futtatni két egészen más kategória.   Függetlenül attól, hogy egy cégóriásról, vagy egy újonnan indult webshopról van szó, a sikeres e-kereskedelemhez ugyan annyi erőfeszítésre és kitartásra van szükség.   De mit tehetnek azok a kisebb cégek, amelyek nem rendelkeznek több milliós költségvetéssel? Nos, többet ésszel, mint pénzzel, ha úgy tetszik. A következőkben 10 olyan e-kereskedelmi trükköt osztunk meg, amellyel a kisebb és a nagyobb e-kereskedelmi...

Tovább<< < 11/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!