Online marketing hírek a legújabb változásokról, és tippek a legjobb szakértőktől

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokBemutatjuk mi kell ahhoz, hogy sikeres közösségi média menedzser legyél

Szeretnél sikeres közösségi média menedzser lenni? - Akkor fogadd meg...

2020-01-16 Cikkek 4

A közösségi média olyan gyorsan változik, hogy egyre nehezebb kiépíteni egy elkötelezett digitális közösséget. A Föld népességének 40%-a használja a különböző felületeket és tölt el átlagosan 2 órát naponta megosztással, like-olással, hozzászólással és állapotfrissítéssel ezeken a platformokon. A használata nem csak nem mutatja csökkenés, lassulás jeleit, de annyira gyorsan fejlődik, hogy a tavalyi, de talán még a tegnapi stratégia is gyorsan elavulttá válhat. Emiatt nagy a nyomás a közösségi média menedzsereken, akik egyre nagyobb számban mutatják a kiégés és stressz jeleit köszönhetően az állandó elemzésnek és stratégia újra tervezésnek.

Tovább

webáruház ux elemek

5 UX elem, amik sikerre vihetik e-kereskedelmi webhelyedet

2020-01-14 Cikkek 3

Amikor egy márka úgy dönt, hogy az interneten is képviseltetni szeretné magát, az első lépés mindig egy saját webhely kialakítása. A márkák webhelyei gyakran e-kereskedelmi jellegűek is, ami azt jelenti, hogy pénzügyi tranzakciók bonyolíthatók le rajta – általában valamilyen online vásárlás formájában. 

Tovább


Így posztolj Facebookra

Posztolj okosan Facebookra: Mutatjuk hogy mikor mit kell közzé tenned

2020-01-14 Cikkek 4

A Facebook oldalak kezelői rengeteg időt töltenek azzal, hogy kitalálják, mit posztoljanak az oldalukra. Ez ugyanis a legjobb módja annak, hogy (újra) kapcsolatba kerülj a követőiddel a hírfolyamon keresztül.

Tovább


Google Cégem 2020-ban

Miért és hogyan optimalizáld Google Cégem adatlapodat (Tipp)

2020-01-12 Cikkek 9

Manapság a legtöbb cég tisztában van vele, hogy egy stabil online jelenlét nélkül nagyon nehezen lehet érvényesülni digitális világunkban. Ehhez az érvényesüléshez azonban nem csak egy igényes webhelyre, hanem egy megfelelően optimalizált Google Cégem adatlapra is szükséged lesz. De mi az a Google Cégem, és miért van neked is szükséged rá a sikerekhez? A következőkben erről lesz szó!  

Tovább


Közösségi média tippek olcsón

10 olcsó közösségi média marketing taktika

2020-01-11 Cikkek 9

2020-ban bizonyára senkit sem ér újdonságként, hogy az üzlet és a közösségi média elválaszthatatlanok egymástól. Egész pontosan a közösségi média marketingre gondolunk itt, amely mára minden valamirevaló marketingstratégia szerves részévé vált, köszönhetően többek között annak, hogy világszerte több, mint 3 milliárdan használják aktívan kedvenc közösségi platformjaikat. Habár a Facebook a legnépszerűbb ezek közül, óriási hiba lenne megfeledkezni a többi közösségi hálózatról, amelyeken más és más célközönségek elérésére ideálisak. Ha valaki például egy fiatalabb korosztályt szeretne megcélozni marketingüzeneteivel, az előbb jár sikerrel a Snapchaten, vagy az Instagramon, mintha a LinkedInen...

Tovább

Stratégia 2020-ra a közösségi médiában

Stratégiaalkotás 2020-ra a közösségi médiában

2020-01-11 Cikkek 4

Ha azt mondjuk, hogy az emberek napjuk jókora részét a közösségi média felületein töltik, egyáltalán nem túlzunk. Nem a mai világban. A közösségi média ugyanis egyszerűen beépült az emberek életébe és a napi rutinjába. Valaki annyira függővé vált, hogy az első dolog, amit csinál felkelés után, hogy átnézi a hírfolyamát. Ehhez pedig a cégeknek is igazodnia kell, hiszen joggal remélhetik, hogy ezeken a felületeken elérik célcsoportjukat. Mivel túl sok tartalom van és a verseny nagyon erős, nagyon nehéz lehet kitűnni, hacsak nincs egy világos stratégiád.

Tovább2020-as közösségi média trendek

Mely trendek lesznek a legjelentősebbek 2020-ban a közösségi médiában?

2020-01-10 Cikkek 4

A közösségi médiával kapcsolatban jóslatokba bocsátkozni mindig érdekes feladat, mivel ez a szektor szinte napi szinten változik, új eszközök, fejlesztések jelennek meg, ami további lehetőségeket biztosít arra, hogy maximalizáld az online marketinged hatékonyságát. Nézzük, hogy a 2019-es tapasztalatok alapján milyen trendekre lehet számítani idén!

Tovább

Közösségi média asszisztens

Közösségi média asszisztenst keresünk

2020-01-02 Cikkek 1

Folyamatosan bővülő ügyfélkörünknek és egyre növekvő saját közösségi táborunknak hála, újabb inspiráló munkatársakat keresünk fiatalos, kreatív, magas szakmai háttérrel rendelkező csapatunkba közösségi média asszisztens pozícióba. Ha jól kommunikálsz írásban, ha szeretnéd megosztani gondolataidat …  vagy ha igazából arra vágysz,  hogy otthonról egy laptop mögül szórakoztasd és informáld a felhasználókat különböző tartalmak megosztásával és ezzel még pénzt is keress, ne habozz jelentkezz hozzánk és mi segítünk ebben! Olyan embert keresünk, aki kreativitásával, nyitottságával képes akár milliókat megszólítani közösségi oldalaink kezelésével. Ez a munka nagy fokú monotonitást igényel,...

Tovább


Így éreztetheted webhelyed látogatóival, hogy biztonságban vásárolhatnak

Így éreztetheted webhelyed látogatóival, hogy biztonságban vásárolhatnak

2019-12-31 Cikkek 3

Mi a legfontosabb info, amit egy webáruházról megtudhatsz vásárlás előtt? Hát az, hogy biztonságos, megbízható-e! Mutatjuk, mire ügyelj webáruház tulajdonosként, hogy vásárlóid ezt érezzék!

Tovább<< < 11/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!