Online marketing hírek a legújabb változásokról, és tippek a legjobb szakértőktől

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokPlasztikai sebészeti videómarketing: Így csináld, ha sikeres akarsz lenni

Videómarketing plasztikai sebészeknek: 10 tipp a látványos sikerekért

2020-05-07 Cikkek 9

Szeretnéd fellendíteni plasztikai sebészetedet? Tedd meg videómarketinggel! De hogyan? Segítünk 10 hasznos tippünkkel, amely biztos sikert és sok pácienst hoz.

Tovább

A keresési forgalom növelése

Így szerezhetsz nagyobb keresőforgalmat webhelyed számára

2020-05-05 Cikkek 3

Amikor az online keresésre terelődik a szó, sokan automatikusan azt feltételezik, hogy ez a folyamat minden keresőmotoron, minden eszközön és minden felhasználó számára ugyan úgy zajlik. Ez azonban nem is állhatna messzebb a valóságtól: ahhoz, hogy a lehető legnagyobb keresőforgalomra tehess szert webhelyed számára, érdemes tisztában lenned a különböző keresőszolgáltatók, eszközök, környezetek és egyéb tényezők közötti különbségekkel. Az alábbiakban ezekről lesz szó!

Tovább


5 tipp ahhoz, hogy hogyan add el PPC szolgáltatásaidat orvosoknak

5 tipp ahhoz, hogy hogyan add el PPC szolgáltatásaidat orvosoknak

2020-04-30 Cikkek 9

Bármilyen tapasztalt marketinges is vagy, ha orvosoknak szeretnéd értékesíteni PPC szolgáltatásaidat, akkor teljesen más gondolkodásmóddal kell nekilátnod ennek a feladatnak.

Tovább


Marketingpszichológia webáruházaknak

Marketingpszichológia webáruházaknak: ezeket a trükköket érdemes alkalmaznod!

2020-04-28 Cikkek 3

A legtöbb hétköznapi vásárló tisztában van vele, hogy a marketingesek válogatott taktikákkal próbálják rávenni őket a vásárlásra. Ez az úgynevezett marketingpszichológia, amivel az emberek félelmeit, aggodalmát, izgalmát és gyönyör iránti vágyát használják fel, hogy minél több vevőt szerezzenek maguknak.

Tovább


Online marketing stratégia

Online marketing feladatlista kisvállalkozásoknak a hatékony...

2020-04-24 Cikkek 4

Manapság nehéz úgy gondolkodnia egy kisvállalkozás tulajdonosának, hogy nem fordít figyelmet az online marketingre, Covid-19 ide vagy oda. 

Tovább

Plasztikai sebészeti marketing: közösségi média ötletek

Közösségi média marketing ötletek plasztikai sebészeknek

2020-04-23 Cikkek 9

Egy plasztikai sebésznek temérdek feladata van. Ahogy igyekszel mindent megtenni pácienseidért, hogy a lehető legjobb vélemény alakuljon ki bennük praxisodról, bizonyára nekem sem jut túl sok időt arra, hogy online jelenléteddel foglalkozz. E jelenlét egyik legfőbb eszközei közé tartoznak a különféle közösségi platformod, amelyekre erősen ajánlott rendszeresen új bejegyzéseket posztolnod plasztikai praxisod nevében. A következőkben összegyűjtöttünk néhány bejegyzésötletet, amiket kifejezetten plasztikai sebészként hasznosíthatsz az erre ideális közösségi platformokon!  

TovábbKapcsolatteremtési taktikák a marketingben

4 kapcsolatteremtési taktika, amikkel sikeres lehetsz 2020-ban

2020-04-21 Cikkek 3

Hogy tudsz kitűnni a tömegből? A személyes kapcsolatteremtés mindig jó ötlet, pláne, ha profin csinálod! Mutatunk is 4 ötletet arra, hogy hogyan kommunikálj ügyfeleiddel.

Tovább

Online marketing tippek 2020

12 hatékony online marketing technika, amiket a te céged is alkalmazhat

2020-04-17 Cikkek 4

A marketing az elmúlt évtizedek során fokozatosan átköltözött a digitális világba. Az online hirdetések és tartalmak egyre több cég marketing-költségvetését élik fel, és aki 2020-ban nem hajlandó online marketinggel foglalkozni, az nagy eséllyel a vírus és a válság végeztével sem fog majd részesedni a vásárlói dömpingből.  

Tovább


Közösségi média marketing hatékonyan fogorvosoknak

5 fogászati közösségi média taktika, amikkel fellendítheted praxisodat

2020-04-16 Cikkek 9

A sikeres fogászati marketinghez elengedhetetlen, hogy ott érd el pácienseidet, ahol a legszívesebben töltik az idejüket – 2020-ban az egyik ilyen hely a közösségi média. Azonban bizonyára te is tapasztaltad már, hogy messze nem elég szimplán regisztrálni egy fiókot a Facebookra fogászatodnak. Ennél sokkal többre lesz szükséged, ha szeretnél közösségi profiljaiddal új pácienseket szerezni praxisod számára. A következőkben 5 olyan fogászati közösségi média taktikát olvashatsz, amelyek segítségével még több forgalmat vonzhatsz rendelődbe!  

Tovább<< < 2/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!