Online marketing hírek a legújabb változásokról, és tippek a legjobb szakértőktől

Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányokTöbb páciens és nagyon ügyfélmegtartás? 5 hasznos tipp orvosok számára

5 dolog, amivel több pácienst konvertálhatsz és tarthatsz meg praxisod számára

2020-06-25 Cikkek 9

Mivel szerezhetsz több pácienst rendelődbe orvosként? Konvertáló online marketing eszközök hatékony használata a páciensek szerzéséért és megtartásukért!

Tovább

Webáruház marketing tippek

8 tipp a sikeres webáruház marketinghez

2020-06-23 Cikkek 3

Hogyan lehet több vásárlód, biztosabb ügyfélköröd webáruházadban? Mutatjuk a legfontosabb 8 tippet, amit mindenképp érdemes megfogadnod és már holnaptól üzemeltetned!

Tovább


Google Shopping

Ésszerű Google Shopping tippek online kereskedőknek

2020-06-16 Cikkek 3

A Google Shopping hirdetésekről meglepően ritkán hallani, pedig már évek óta a Google keresőtalálati oldalainak szerves részét képezik.

Tovább


7 hasznos Instagram tipp plasztikai sebészeknek

7 hasznos Instagram tipp plasztikai sebészeknek

2020-06-11 Cikkek 9

Az Instagram a világ egyik legnagyobb közösségi platformja, amely éppen két évvel ezelőtt, 2018 júniusában lépte át az áhított egymilliárd aktív havi felhasználót – ez a szám pedig azóta egyre csak nőtt. Mivel egy kifejezetten képekre kiélezett platformnak készült, az Instagram ideális felületet biztosít a plasztikai sebészek számára, hogy megmutathassák munkáik eredményeit a nagyközönségnek, és így még több ügyfelet szerezzenek maguknak. Persze egy hatékony Instagram stratégia összeállítása nem egyszerű feladat, mégis elengedhetetlen, ha a legtöbbet szeretnéd kihozni a platform nyújtotta lehetőségekből. Lássuk tehát, hogy mi mindennel teheted hatékonyabbá plasztikai sebészeted Instagram kampányát!  

Tovább


Tartalommarketing webáruházaknak

Tartalommarketing webáruházaknak: 5 hatékony tipp, hogy fellendítsd forgalmad

2020-06-09 Cikkek 3

Egyetlen webáruház sem működhet folyamatos forgalom nélkül, azonban ez a forgalom az olyan e-kereskedelemi webhelyek kiváltsága, amelyek tesznek is tekintélyükért. Ez a tekintély nem jön csak úgy magától, szóval mi kell hozzá? A választ az e-kereskedelmi tartalommarketing rejti, amellyel megerősítheted webáruházad SEO-ját, hogy minél több érdeklődő vásárlóra tehess szert.     

Tovább

Utazási hajlandóság, turizmus a covid-19 után

Hogyan tovább Magyarország? Mutatjuk, hol üdül a magyar idén!

2020-06-02 Cikkek 3

450 ember véleményét vizsgálta a Marketing Professzorok egy internetes kutatásban, amiből kiderült, idén még akár rekord nagyságú bevétele is lehet a magyar turizmus bizonyos szereplőinek. A verseny azonban öldöklő lesz. 

TovábbKözösségi média marketing webáruházaknak

Közösségi média marketing webáruházaknak: tippek és ötletek a hatékony...

2020-06-02 Cikkek 3

A közösségi média marketing webáruházaknak manapság a marketingstratégiák pótolhatatlan eszköze. A probléma az, hogy sokan még mindig és félvállról veszik a közösségi média marketinget, és konkrét célok és terv nélkül próbálnak kezdeni vele valamit… az alábbiakban segítünk, hogy profin kezelhesd webáruházad közösségi média marketingjét!

Tovább

Marketing tippek 2020

10 marketing és PR tipp 2020-ra, amikkel új szintre emelheted vállalkozásod

2020-05-29 Cikkek 4

Bármilyen piaci szegmensben is tevékenykedsz, egy dologban biztos vagyok: mindig jól jön néhány olyan technika, ami igazi lendületet ad online marketingednek és így eladásaidnak is. Ezek éppen ilyenek!  

Tovább


Hotel SEO

Hotel SEO: 2020 meghatározó hotel SEO útmutatója szállodaigazgatóknak és...

2020-05-28 Cikkek 4

Ha szállodaigazgatóként, vagy egy hotel marketingért felelős munkatársaként erre a cikkre tévedtél, az nem lehet véletlen. Valószínűleg tisztában vagy vele, milyen elengedhetetlen része is a hotel SEO egy szálloda online marketingjének. Tudod, milyen erős fegyver is az OTA-k közvetítői díjainak csökkentésében, a hétköznapi üres helyek feltöltésében, vagy még több rendezvényhelyszínre való ajánlatkérés bezsebelésében.  

Tovább<< < 2/11 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!