Vedd fel velünk a kapcsolatot, kattints!

Egészségügyi marketing

Egészségügyi marketing

SEO keresőoptimalizálás Instagram marketing Facebook marketing Influencer marketing Tartalommarketing Vendég cikkek

Ezért nem jönnek az új páciensek fogászatodba
2020-09-17 Cikkek Szatmári Szabina

Ezért nem jönnek az új páciensek fogászatodba

Amennyiben ezt a cikket olvasod, feltételezzük, hogy fogorvosként nem sikerül elegendő pácienst szerezned praxisod számára. Keményen dolgoztál, mégsem sikerül eljutnod odáig, hogy rendszeresen új pácienseket fogadhass rendelődben. Meglévő ügyfeleid persze forgalmat biztosítanak, de mi van akkor, ha lenne ugyan kapacitásod több munkát vállalni, de egyszerűen nem jönnek a telefonok? A helyzet bizonyára az, hogy lehetséges pácienseid nehezen találnak rá praxisodra azokon a helyeken, ahol a leggyakrabban keresnek megoldásokat egészségügyi problémáikra – az interneten. Tegyük fel tehát a kérdést: Miért nem jönnek az új páciensek? Íme a válaszok, és a megoldások!  


Közösségi média orvosoknak
2020-09-09 Cikkek Szatmári Szabina

Ezért fontos a közösségi média az orvosoknak

Miért olyan fontos orvosként vagy magánrendelőként, hogy praxisod megjelenítsd a közösségi média felületein? A következőben erről lesz szó részletesen!


Egészségügyi tartalommarketing, amit fontos tudnod
2020-08-27 Cikkek Szatmári Szabina

5 gyakori tévhit az egészségügyi tartalommarketingről (és a mögöttük...

A digitális marketinggel foglalkozók már rég óta tudják, hogy a „tartalom a király”. Azonban egyáltalán nem mindegy, hogy milyen tartalmakkal próbálod meghódítani a keresőmotorok találati oldalait. Az egészségügyi tartalommarketing egy tudomány és egy művészet is egyben, amelyben nem csak a SEO-t kell figyelembe venni, hanem konkrétan az olvasót kell előtérbe helyezni. Az összetett marketingstratégiáknak számos szabálya van, és ebből következik, hogy az egészségügyi tartalommarketingről is sok tévhit kering az interneten. A következőkben a leggyakoribb ilyen mítoszokról olvashatsz, és megtudhatod a mögöttük álló igazságot is.  


7 módszer, amivel megtarthatod pácienseidet a digitális korban
2020-08-20 Cikkek Szatmári Szabina

7 módszer, amivel megtarthatod pácienseidet a digitális korban

Az első osztályú egészségügyi ellátás mindig is elengedhetetlen ahhoz, hogy az orvosok elégedett, és ebből kifolyólag hűséges pácienseket toborozzanak praxisuk köré. A digitális kor új eszközöket teremtett az orvosok számára, akik ezek segítségével felmérhetik pácienseik elégedettségét, és visszajelzéseik alapján tovább fejleszthetik, tökéletesíthetik szolgáltatásaikat. A következőkben néhány egyszerű tanácsot olvashatsz arról, hogy hogyan tarthatod meg pácienseidet a digitális korban!  


Egészségügyi SEO: 10+1 tipp a hatékony keresőoptimalizáláshoz
2020-08-13 Cikkek Szatmári Szabina

10+1 egészségügyi SEO tipp a hatékonyabb marketinghez

A SEO-t, azaz a keresőoptimalizálást egy összetett, bonyolult területnek tartják, ezért sokan el is határolódnak tőle, bízva benne, hogy a szájhagyomány majd teszi a dolgát. A helyzet azonban az, hogy vannak a SEO-nak olyan egyszerűbb, kevésbé technikai elemei is, amelyeket tényleg bárki képes alkalmazni, hogy új ügyfeleket, azaz esetedben új pácienseket szerezhessen.


SEO techinkák egészségügyi weboldalaknak
2020-08-06 Cikkek Szatmári Szabina

Hasznos SEO technikák egészségügyi webhelyed fellendítésére

Milyen SEO technikákat érdemes bevetned egészségügyi weboldalad fellendítése érdekében? Cikkünkben erről lesz szó részletesen, ahol elmondjuk a leghasznosabb technikákat.


Egészségügyi marketing és a fizetett hirdetések
2020-07-30 Cikkek Szatmári Szabina

Egészségügyi PPC tippek egészségügyi marketingeseknek

Az egészségügy egy teljesen külön világ, a maga területeivel, szaknyelvével és „lakóival”. Hogyan készíts hatékony hirdetéseket egészségügyi marektingesként?


Orvosi PPC hirdetések: Így találd meg a tökéletes online marketing ügynökséget
2020-07-17 Cikkek Szatmári Szabina

Orvosi PPC hirdetések: Így találd meg a tökéletes online marketing ügynökséget

Hogyan találd meg a számodra tökéletes marketing ügynökséget, akik valóban segítenek majd számodra űj pácienseket szerezni orvosi praxisodnak? Ezeket ellenőrizd!


Több páciens és nagyon ügyfélmegtartás? 5 hasznos tipp orvosok számára
2020-06-25 Cikkek Szatmári Szabina

5 dolog, amivel több pácienst konvertálhatsz és tarthatsz meg praxisod számára

Mivel szerezhetsz több pácienst rendelődbe orvosként? Konvertáló online marketing eszközök hatékony használata a páciensek szerzéséért és megtartásukért!<< < 5/6 > >>


15 év, közel 500 sikeres tanácsadási projekt,
több, mint 100 vállalkozás komplett online marketingje.
Legyen a Tied a következő sikertörténetünk!

Jelentkezz auditunkra még ma!