Online marketing cikkek

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányok


Oszd meg!   

Céges Facebook oldal vezetés

Milyen a jó Facebook oldal, avagy mit akarnak valójában a felhasználók?

2017-01-30 Cikkek

A cégekeknek és a Facebook oldalért felelős munkatársaknak képesnek kell lenniük a rajongók helyzetébe képzelni magukat. Abban a pillanatban, amikor a célközönségedként fogsz tudni gondolkozni, rájössz, mire vágynak, mire van szükségük, mi fog nekik tetszeni. Ezeket ismerve ki lehet alakítani egy hatékony Facebook kommunikációs stratégiát. 

Tovább

Logótervezés

16 brilliáns logó, amelyek magukért beszélnek

2017-01-23 Cikkek Máté Beatrix

Milyen a jó logó? Sokan teszik fel ezt a kérdést amikor cégük arculatát kezdik kialakítani. A logó nagyon fontos, sőt meghatározója lehet a céges arculatnak. Legyen kreatív, figyelemfelkeltő, ugyanakkor nem túl bonyolult ahhoz, hogy könnyen megjegyezhető legyen. 

Tovább


keresőoptimalizált honlap

8 jele annak, hogy ideje újratervezni a honlapodat

2017-01-23 Cikkek Máté Beatrix

A technológia folyamatos változásával együtt jár az, hogy ami tegnap még korszerű volt, megfelelt az aktuális trendeknek, felhasználói elvárásoknak, az ma már elavult, mondhatni – gagyi. Elég a konkurencia weboldalit megnézni ahhoz, hogy érezzük, a mi oldalunk vajon tényleg versenyképes-e még, a látogatók elégedetten fognak távozni, esetleg meg tudjuk őket győzni a szolgáltatásunk minőségéről pusztán egy jól felépített, jól használható weboldallal. Ha weboldalunk ontja a konverziókat akkor teljes átalakításon nem kell gondolkozni, esetleg egy kis ráncfelvarráson. Azonban ha a látogatások száma csökkenni látszik, az ajánlatkérések elmaradnak, akkor érdemes egy teljes honlap cserére beruházni. 

Tovább


Facebook élő bejeletkezés

Miért ennyire népszerű a Facebook "Élő bejelentkezés" funkciója

2017-01-18 Cikkek Máté Beatrix

Az élő bejelentkezések, közvetítések és videók néhány platformon már évek óta elérhetőek, népszerűségüket azonban a Facebook hozta meg, amikor az 2016-ban minden felhasználójának elérhetővé tette, hogy okostelefon segítségével bárhol és bármikor élőben bejelentkezhessen videó formájában. 

Tovább


Tartalommarketing 2017

Tartalommarketing kiszervezés - Szabadúszót vagy ügynökséget?

2016-10-25 Cikkek

Ha nincs elég időd vagy tapasztalatod, ha nem rendelkezel a megfelelő technikai háttérrel, ha csökkenteni szeretnéd a marketing költségeidet, ha gyors növekedést remélsz vagy ha új piacokat céloztál meg akkor a legjobb választás , ha a marketing feladatok kiszervezése mellett döntesz. Aktuális cikkünkben a tartalom készítés és terjesztés kiszervezésének témakörével foglalkozunk.

Tovább

Vásárlási döntés

3 egyszerű dolog, amit minden vásárló akar

2016-10-25 Cikkek Máté Beatrix

A vásárlóid és a termékeid iránt érdeklődőket különösen érdekel és befolyásol döntése meghozása során néhány dolog.  Nézzünk most meg néhány dolgot amelyek fontosak a vásárlók számára. 

TovábbTartalommarketing trendek 2017

Tartalom marketing trendek 2017

2016-10-25 Cikkek MátéBeatrix

Már csak néhány hónap választ el minket egy újabb, vélhetően nem eseménytelenül eltelő évtől. Már most érdemes felkészülni azokra a változásokra amik a tartalom marketing területén várnak ránk. Lássunk most 5 trendet amin érdemes elgondolkozni az új stratégiák kidolgozása során.

Tovább


<< < 6/6

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!