Online marketing cikkek

Online marketing cikkek

Újdonságok, hírek, esettanulmányok


Oszd meg!   

Online marketing tippek kezdőknek

Hasznos tippek kezdő és haladó digitális marketingeseknek

2018-07-25 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

A legtöbb vásárlási folyamat, legyen szó termékekről vagy szolgáltatásokról, az interneten kezdődik. A statisztikák szerint 10-ből 8-an az internethez fordulnak, valahányszor egy helyi üzletet szeretnének felkeresni. Marketingesként célod az, hogy márkádra minél többen rátaláljanak, méghozzá – ha szeretnéd az emberek 80%-át elérni – lehetőleg az interneten. A digitális világ egy rendkívül változatos környezet, ahol számos különböző technikát és módszert bevethetsz annak érdekében, hogy láthatóbbá tedd márkádat a releváns keresők számára. Minden további szószaporítás nélkül, következzen néhány hasznos tipp, amelyek segítenek majd eligazodni a digitális marketing világában!

Tovább

Közösségi média marketing stratégia 2018

Mi kell egy stabil közösségi média marketing stratégiához 2018-ban?

2018-07-25 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

A közösségi média rengeteget fejlődött az elmúlt években, és ez számos trendváltozást eredményezett a digitális hétköznapokban, és azon márkák stratégiájában is, amelyek a közösségi médián is képviseltetik magukat. Míg évekkel ezelőtt elég volt csupán jelen lenni a népszerűbb közösségi platformokon, addig ma már ennél jóval többre van szükség a boldoguláshoz, hiszen a közösségi elérhetőség is az alapvető elvárások egyikévé vált a márkákkal szemben. E nélkül szinte lehetetlen előrehaladni a mai online versenyben, és aki lemarad, annak nehéz dolga lesz visszaküzdenie magát a mezőnybe. A következőkben körvonalazni szeretnénk egy teljes közösségi média marketing stratégia vázlatot, amely alapján te magad is felállíthatod saját stratégiádat márkád számára.

Tovább


Linkmarketing technikák, amiket jobb elkerülni

Ezeket a linkmarketing technikákat érdemes elkerülni 2018-ban

2018-07-25 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Minden valamire való keresőoptimalizáló tudja, hogy a visszahivatkozások a legfontosabb keresőrangsorolási szempontok közé tartoznak, hiszen hitelességet, tekintélyt kölcsönöznek azoknak a webhelyeknek, amelyekre mutatnak. Ebből következik, hogy minden bizonnyal a jövőben sem csökken majd jelentőségük a keresőtalálati lista összeállításakor. Éppen ezért minden digitális marketinget folytató cég és vállalat számára elengedhetetlen, hogy stabil linképítési, vagyis linkmarketing stratégiával rendelkezzen, biztosítva ezzel előkelő pozícióját a keresőtalálati oldalakon.

Tovább


Online marketing tippek hoteleknek

Stabil szállodamarketing taktikák, amiket muszáj kipróbálnod

2018-07-25 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Egy szálloda, vagy üdülőhely marketingjét számos irányból meg lehet közelíteni, és habár minden intézmény egyedi, testreszabott stratégiát követel meg a sikerhez, érdemes azt egy bevált taktikákból és módszerekből álló vázra felépíteni. A következőkben néhány garantáltan hatékony marketingmódszert sorolunk fel, amelyek egyetlen szálloda vagy üdülő arzenáljából sem hiányozhatnak!

Tovább


Online marketing tippek utazási ügynököknek és irodáknak

Közösségi média marketing utazási ügynököknek és irodáknak

2018-07-25 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

A hagyományos utazási irodák napjai meg vannak számlálva. A digitális forradalomnak köszönhetően az úttervezési folyamat kényelmesebb és egyszerűbb, mint valaha. Az emberek nem igazán keresik fel személyesen az ügynökségek irodáit, hiszen 5 perc görgetés az Instagramon máris több inspirációt képes biztosítani, mint bármelyik reklámfüzet.

Tovább

Így kaparintsd meg az utazási ügynökségeken keresztül érkező vendégeket

Így alakítsd át utazási ügynökségeken keresztül érkező vendégeidet sajátjaiddá

2018-07-25 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Az internetes szállásfoglalás megjelenésével számos utazási iroda kapott az alkalmon és költözött át digitális környezetbe, hogy az útjaikat online tervezgető ügyfeleket is megkaparinthassák maguknak. Ezek az online utazási ügynökségek fontos szerepet játszanak a turisztikai létesítmények marketingjében, azonban semmi sincs ingyen.

TovábbTartalomból tartalommarketing az online marketingben

Megéri-e a tájékoztató célú tartalmakkal foglalkozni a tartalommarketingben?

2018-06-21 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Biztosan hallottad már a mondást, miszerint „minden bogár rovar, de nem minden rovar bogár.” Hasonlóképpen gondolhatunk a tartalom és a marketing kapcsolatáról is: „Minden tartalommarketing tartalom, de nem minden tartalom tartalommarketing”. A tájékoztató jellegű tartalmak használata elsőre sokaknak unalmas, közönséges módszernek tűnhet, és azt a képet festheti az emberben, hogy a tartalommarketing nem is igazán hatékony taktika. Ez azonban óriási tévedés.  

Tovább

Tartalommarketing lépésről lépésre szállodáknak

Tartalommarketing, szállodád online marketing stratégiájának kulcsa

2018-06-21 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Mivel a turisztikai iparra meglehetősen heves verseny jellemző, elengedhetetlen, hogy a szállodák mindent megtegyenek azért, hogy továbbra is a mezőnyben maradhassanak. A digitális forradalomnak köszönhetően ehhez több eszközt használhatunk fel, mint valaha – a tartalommarketing ezen eszközök közé tartozik.  

Tovább


Keresőoptimalizálási alapok, keresőoptimalizálás lépései

Keresőoptimalizálási alapok 9+1 lépésben

2018-06-20 Cikkek Czifra Zsófia - marketing tanácsadó

Minden valamirevaló marketinges tudja, hogy a keresőoptimalizálás, azaz a SEO egy sikeres online marketingstratégia nélkülözhetetlen része. A tapasztaltabb versenyzőknek persze már rég óta megvan a bevált stratégiájuk, és pontosan tudják, hogy minden évben milyen változtatásokra lesz szükségük, hogy megtarthassák előkelő rangsorolásaikat (vagy akár feljebb kapaszkodhassanak a találatok között).  

Tovább<< < 2/6 > >>

Tanulmányainkat, cikkeinket heti rendszerességgel elküldjük neked amennyiben feliratkozol hírlevelünkre!